bi kac sey soylemek ıstiyorum önce cvp verılırse sevınırım
hep soyledık duyulmadı yorumlar geldi ama destek gelmedi olanları yapılanları haksızlıkları dile getirdim yine destek gelmedi..her zaman site yonetimi butun grup ve derneklere aynı mesafede olduklarını soyledi ama ne hacetse 1967 gtd her deplasmana gittiginde sponsporları avaz avaz bagırıldı haberler acıldı yetmedi 2 sponsor birden dile getirildi yapılan bu haksızlıgın neden yapıldıgını halen anlamıs değiliz...madem ortada bi eşit mesafe var bu korunması gerekir...ben ve arkadaslarım 67 dernegin düşmanı değiliz anlatmak ıstedıgımiz sitede gruplar arasında yapılan ayrımın bitmesidir...
grup olarak da deplasmanlarda da devamlı buyuyoruz once kucuk munıbuslerle basladık sımdı kucuk otobusle gelıstırdık sırada buyuk otobus var..bu yaptıklarımız siteye giren bır cok ınsan ıcın kucumsenecek bişey ama grubun %98 i 20 yas altında oldugunu dusunursek hiç kucumsenmeyek birseydir...bu deplasmanımızda da 2 abımız harıcınde bagırıcak genc insan goturdugumüz icin vede herseyi para icin değil renkler icin yaptıgımız için ALNIMIZ ACIK BASIMIZ DİK yolumuza devam ediyoruz..
Bütün destekleri icin batuhan abi(bursa toprak izalasyon ve furkan abi (Yaşar inşaat A.ş) ye tesekkurlerımızı sunariz
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
26 genc taraftarla bi deplasmanda daha alnımızın akıyla donduk dediğimiz gibi
''sürdügün sefa kadar değil
cektıgın cefa kadar
(deplasmanda) kazandıgın para kadar değil
harcadıgın para kadar
TARAFTARSİN ''
arkadasın makınada da baya resım var onu da arkadası bulunca eklıcez
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Bu arada yazdıklarına gelince emre yine herzamanki gibi gözüm kapalı imzamı atarım altına. tek bu site değil kanal 58 haber yapıo çılgınlar ve gtd konyaya gidiyo diyo yinede boşver sen reklam kokan hareketler bunlar ..
(YİNE BAŞARDIK DİYEMİCEM ÇÜNKÜ VİCDANIM EL VERMİYOR..)
YİNE BAŞARDINIZ...EMEĞİ GEÇEN TÜM ABİLERİME ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...NE DİYELİM NİCE DEPLASMANLARA...