Alıntı:
orkun38 Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar.
bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi.
KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ.
|
ben Sivasspor veya Kayserispor'un bu başarıyı mutlaka yakalayacağına inanıyorum.
başarı için gerekli olan tesisleşme ve altyapılaşma organizasyonları Sivas ve Kayseride son derece hızlı ilerlemekte(tabi Kayseride biraz daha hızlı)
gençlere artık yavaş yavaş da olsa yer verilmeye başlandı...
Sivas paf lider ve ileride A takıma önemli katkılar yapacak..
Kayseri müthiş bir stad yapıyor ve seyirci kuvvetini biraz daha fazla hissedecek...
iki takımda geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürümektedir...
beşiktaşın Kayseride ne kadar aciz duruma düştüğünü hepimiz gördük...
BÜTÜN BU GÜZELLİKLERİN DEVAMI İÇİN LÜTFEN KAYSERİ-SİVAS KARDEŞLİĞİ!!!