Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
Alt 24.02.2008, 09:57   #191
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

artık aramızdaki kinleri silip istanbul atkımlarını üst sıralardan indirme zamanı geldi

artık 3 buyuk yok TEK BUYUK VAR SİVASSPOR
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
Alt 24.02.2008, 11:33   #192
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1195 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

Alıntı:
Rook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakın ben aramızdaki Farkı söyleyim. İster katılın ister katılmayın..
-Kayserispor iki oyuncusuna ( Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ) satmıyacağız diye pankart yaptırıp İstanbula, Kayseri Kalesinin Ortasına asarken Sivasspor Mehmet Yıldız'ı resmi sitesindenden şu kadar parayı getiren götürür diye açıklama yaptı!
-Kayserispor Teknik Direktörü, Yöneticisi vs. Başarı dilemekten başka Sivasspor Hakkında yorum yapmazken
Sevgili Bülent Uygun'un şu açıklamalı ;
Kayseri'ye o stad yapılıyor, Sivas'a neden yok?
Mehmet Topuz Kayserispor'da kalıp ileriyi düşünmüyor gibi açıklamalarını yaptı.
-Kayseri Tribünü Sivas Deplasmanında Anadolu takımı Olduğunuz için Nerdenyse takımınıza sizden çok destek verirken Siz yandan küfür ettiniz?
Yan tribünden FBli, GSli adamlar Laf ettiler. Bunlar olan şeyler.

Bunlar şu anda aklıma gelen nedenler..

Birde Size şunu sormak istiyorum. Belirli bir süre Lider olmakmı önemli 3 yıl gibi üst üste istikrar mı önemli ?
ya artık gerçekten sıktı senin bülent uygun kayseriyle uğraşıyor muhabbetin..senin politikan yıldızlarını satmamaksa benim ki de satmak bundan daha doğal ne var..mehmet topuz kayseri delisi değil,zaten kayserili de değil...yarın tıpış tıpış gidecek istanbula...yıldız olmak istiyorsa,avrupanın yıldızı olmak istiyorsa buna mecbur..onu bu duruma getiren ,bu noktaya kayserispor olduğu için kulübünüe para kazandırmadan gitmek istemiyor..bu yüzden de imzayı da uzatı..mesele bu kadar...bülent uygun işi gücü yok senle mi uğraşacak...ne yaparsanız yapın..
Alt 24.02.2008, 11:52   #193
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu antrönörle kayseri hiçbir yere varamaz bunu unutmayın.

Kayseri'nin parası var ama seyircisi yok. Yaptıkları stad boşuna.

Bizde para yok ama seyirci var. İçi boş yeni stad mı önemli yoksa içi seyirci ile dolu eski stad mı.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.02.2008, 12:16   #194
yıgıdokonya
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 yıgıdokonya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaYserı ve siVas bırbırının kardesının ve bırbırıne en yakın olması gereken ıkı ıldıR aynı havayı soluyoruZ aynı suyu ıcıyoruZ ben tum kayserılı kardeslerıme ve abılerıme kucak acıyoruM bıZz konyada sıvas kayserı kardeslıını yasıyoruZda sıvasta kayserıde nıye bole bı dostluk olmasıN bu yazılarından dolayı kayserılı arkadaslarada tesekkur edıyoruM ^38 & 58
yıgıdokonya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.02.2008, 00:07   #195
orkun38
Yeni Yiğido

orkun38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 orkun38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Nihat71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu antrönörle kayseri hiçbir yere varamaz bunu unutmayın.

Kayseri'nin parası var ama seyircisi yok. Yaptıkları stad boşuna.

Bizde para yok ama seyirci var. İçi boş yeni stad mı önemli yoksa içi seyirci ile dolu eski stad mı.

Tüm sivaslı arkadaşlara selam ve sevgiler. Yazan arkadaş para var seyirci yok demiş.Bakın şimdiki stadın kapesitesi 26,000 bin kişilik.seyirci yok dediğide bugün türkiyedeki bir çok stad kapasitesinde .Üllemizdeki statların bir kaçı hariç 10-15 bin kişi alıyor.bundan 2 yıl önce stad full çekerdi ama şimdi insanlar gelmiyor bunu bir çok sebebei var ama en önemlisi yazın sıcaktan kışından soğuktan maça gelinmiyor.ben ve çevremde bir çok insan şimdiki statada gitmek istemiyoruz.Çünkü işkenece gibi.Gerçi türkiyedeki bir çok statdan çok iyi olmasısa rağmen fiziki şartlar çok kötü.Tuvalete gitmek ayrı bir dert girmek ayrı bir dert.Dha olumsuz bir çok etken söyleleyebirim.
Ama yeni stad açıldığı zman sizlerde göreceksinzi ki 35,000 kişilik stadta yer olmayacak.Çünkü aile tribünleri açılıyor ve sadece stad olmyacak hem alış veriş merkezi cafe,resturant ve çocuklar için oyun salonları .Yaz ve kış 20 derecede maç izlenecek.Şimdiki stadımızda kışları donuyoruz yazları yanıyoruz.Yoksa seyirci sorunu kayseride asla olmaz.1,500.000 Milyonlu bir şehirde %2 si gelse stat dolar .
Sivaslı arkadaşara selam ve sevgiler sunarım
orkun38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.02.2008, 01:29   #196
bRsVs
Acemi Yiğido

bRsVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 653 bRsVs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eet kayseriyle aramızı bozmak ısteyen var
Alt 26.02.2008, 09:11   #197
karsli_yigido
Yeni Yiğido

karsli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 karsli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

SİVAS DEDİKLERİ
MADIMAK YEDİKLERİ
COK HOSUMA GİDİYOR
GAAARDAS DEDİKLERİ
Alt 26.02.2008, 12:26   #198
orkun38
Yeni Yiğido

orkun38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 orkun38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar.
bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi.
KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ.
orkun38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama
Alt 26.02.2008, 12:35   #199
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

ben kayserisporu çok seviyorum inşallah son haftalardaki performanslarını artırarak devam ettirirler.. bence şu an şampiyonluğun en güçlü adayı kayserispor.. inşallah bu sene ilk ikide oluruz beraber...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.02.2008, 13:57   #200
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
orkun38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçekten de iki şehrin arasını bozmak isteyenler var.Birbirine çok yakın 1.5-2 saat uzaklıktaki iki şehirin kardeş olması gerekir.Yapay sorunlarla aramızı bozmak istemeyenlere karşı durmalıyız.Gerçekten anadolu futbolu ilerliyor.Bunun öncüleride kayseri ve sivas.Anaoludan şampiyon istiyorsak birbirimizi desteklemeliyiz.Benim bir çok nevşehirli,kırşehirli ve yozgatlı arkadaşlarım istanbul takımlarını tutmayı bırakıp fanatik kayserisporlu oldular.
Ve yazılı medya ve görsel basından ne kayserispor nede sivasspor hakkında yorum yapılıyor.Bana görede her ikiside çok başarılı olmsına rağmen hiç zaman konuşulmuyor.Varsa yoksa istanbul takımları.Süper lig kaliteli olmadığıu zaman ve istanbul takımlarından başka şampiyon çıkmadığı takdirde bu ist. takımları avrupaya gittiklerinde asla başarılı olamazlar.
bülent uygununda biz şampiyon olmak istiyoruz demesi gerekirdi.Şehri havaya sokması gerekirdi ama o biz şampiyonluğa oynamıyoruz gibi konuşmalar yaptı.Aslında sivas FB yenseydi inanın şampiyon olabilirdi.O maçta Bülent uygun taktik hataları ile maçı FB verdi.
KAYSERİ SİVAS ELELE ŞAMPİYONLUĞA!! BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞ.

ben Sivasspor veya Kayserispor'un bu başarıyı mutlaka yakalayacağına inanıyorum.

başarı için gerekli olan tesisleşme ve altyapılaşma organizasyonları Sivas ve Kayseride son derece hızlı ilerlemekte(tabi Kayseride biraz daha hızlı)

gençlere artık yavaş yavaş da olsa yer verilmeye başlandı...
Sivas paf lider ve ileride A takıma önemli katkılar yapacak..
Kayseri müthiş bir stad yapıyor ve seyirci kuvvetini biraz daha fazla hissedecek...

iki takımda geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürümektedir...
beşiktaşın Kayseride ne kadar aciz duruma düştüğünü hepimiz gördük...

BÜTÜN BU GÜZELLİKLERİN DEVAMI İÇİN LÜTFEN KAYSERİ-SİVAS KARDEŞLİĞİ!!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kayserispordan, kutlama, sivasa