--->: BİZ İŞİMİZE BAKALIM
Arkadaşlar ateş olmayan yerden duman çıkmaz... Biz kendi açımızdan herşeyi konuşmaya bayılıyoruz. Tabiki o tezahürat doğru değil. Oraya 7-8 bin kişi gelmiş. Konyanın bazı basın yayın organlarını internetten yada Tv den takip etseydiniz, bu tezahüratların ne kadar doğal olduğunu anlamakta zorluk çekmezdiniz. Bizim takımımız amatör takım değil. Baksınlar Hem Paf Hem DSGL hemde Süper ligdeki takımlarmıza hepsi üst sıralarda. Trabzon gibi gibi bir takımın pankartını hatırlıyorsunuz değilmi. O kadar aramızda sürtüşmeler olduğu halde. Unutmayalımki Taraftar çok iyi bir analizcidir, taraftar çok iyi bir teknik direktördür, taraftar bir takımın herşeyidir. Haa oturalım bizim taraftar hakkında konuşalım ne yapmamız lazım stadyuma ne gibi güzellikler katmamız lazım bunları organize olarak halletmemiz gerekir. Unutmayın Beşiktaşın Çarşı gibi bir taraftarı varken biz onları o güzel atmosferde yeniyoruz vede sivas kümeye denmiyoruz. Tamam biz Çarşı gibi bir atmosfere sahip olamayız ama bazı şeyleride yazarak yada yazarlara alkış tutarak destek olmamalıyız. Ligin sonu gelmiş ortam gerilmiş hem basında hemde konyanın yerel Tvlerinde.. Peki ne gerek vardı bunları konuşmaya. İşte o zaman böyle hoş olmayan tezahüratlar bağırtılar isyanlar çıkar ortaya. Tasvip etmiyorum ama tepkinin bu kadar küçük bir ambiyansla geçiştirildiğinden dolayıda ben şahsım adına taraftarlarımızı kutluyorum. Unutmayın onlardan başka bizim destekçimiz yoookkkkk.... Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|