Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Şiirler

Şiirler Burada Sivasspor üzerine yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

-->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
Alt 04.06.2008, 06:58   #11
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Kim SivasSpora marş yazmak ister

Yüreğinde Sivas ve Sivasspor sevdası olan Saygıdeğer tüm yiğido candostlarım :

Yazdığım Sivasspor Marşını beğenmenize nasıl memnun oldum anlatamam.Hepinizede çok teşekkür ederim. O gül yürekleriniz hiç solmasın inşallah.Sağolunuz.Burada soluk alan herkes canımdır, ciğerimdir.Çünkü hepimizde Sivas ve Sivassporu solumak için buradayız.Bizler, hepimiz bir aileyiz.Ben öyle görüyor ve benimsiyorum.Sivas'lı yüreği sıcaktır. Sizler baylar benim evladım,gardaşım,ağbimsiniz, bayanlar ise ablam ve bacımsınız.
Ben öyle görüyor ve benimsiyorum.
Şu ana kadar 5 adet şiirim Türk Sanat Muziği, 4 adet şiirim Türk Halk Müziği, l adet şiirim Rap tarzında tanınmış bestekar ve ozanlarımız tarafından bestelendi.
Ama yüreğimdeki olağanüstü Sivasspor sevdası ile yazdığım SİVASSPOR MARŞI adlı şiirimin marş olması benim için diğer bestelenen eserlerimden çok ama çok farklı ve özel bir değeri olacaktır.Buna gerçekten çok sevinirim.İnşallah Allah'tan tek arzum bu şiirimin bestelenip 4 Eylül Stadımızda ve Sivassporumuzun tüm maçlarında bu marşımın taraftarlarımızın coşku ile okuduğu günleri görmektir.Hayırlısı ile Allah o günleri bana gösterir inşallah. İşte o zaman ölsemde gam yemem...
Sivasspor'uma can kurban. Ona daha neler yazacağım neler. Çünkü 7 yaşında başladım ben Sivasspor sevdasına, bedenim solana kadar da son nefesime kadar Kırmızı, Beyaz,Üçyıldız, Sivas Sivas Heyyyy demeye devam edeceğim.Sivassporuma olan tutkum hiç ama hiç bitmeyecek.
Sivasspor sevdası öyle farklı ki bu sevgiyi anlatmaya ne şiirler yeter, ne mısralar..
Allaha emanet olunuz
Cumhuriyet,kültür,sanat ve ozanlar diyarı,Yiğidin harman olduğu, havası sert,insanları mert Canım Sivas'ımızdan herkese kucak dolusu selamlar, sevgiler ve saygılarımı sunuyorum.
Sağlıcakla kalınız...

Konu Sabiha Serin tarafından (04.06.2008 Saat 07:11 ) değiştirilmiştir..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla