Son günlerde transferi en çok konuşulan isim olan Uğur Yıldırım’ı Başkan Mecnun Odyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun’un göndermek istemediği öğrenildi.
Başta Rusya kulüpleri olmak üzere, bir çok takımdan ciddi transfer teklifleri alan Uğur Yıldırım, gelen teklifleri değerlendirmeye almaya başladı.
Geçtiğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamadığı için gelen tekliflerle ilgilenen Uğur’a Başkan Mecnun Odyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun’dan ‘Gitmeni istemiyoruz burada kal’ mesaji geldiği öğrenildi.
Başkan ve Teknik heyetin bu futbolcunun gitmesini istemedikleri öğrenilirken, tekifleri de geri çevirdiği bildirildi.
Uğur’un da Başkan ve Teknik Heyetin ‘Kal’ mesajına olumla baktığı ve gelen teklifleri geri çevirmeye başladığı öğrenildi.
Sivas'ın Sesi Gazetesi