böylesi daha güzel olacak ama bu bilgi her zaman seneryo olarak yazılır bana göre aynı yazılan yazılar ben bu konuda tam net olarak haber alınması lazım.eğer haber doğru ise çok güzel olur bizim için
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
Bu Konuda burak_baykal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
özellikle defansta servetin olmamasını iyi değerlendirmeliyiz...zaten gese çok pozisyon bulduğu kadar çok da pozisyon veriyor...10 kişilik bejekeye bile 5-6 tane pozisyon vermişti...inşallah pozisyonları değerlendiririz...
Zaten eşşek Servet ve eşşek Ümit olsada bir şey olmazdı . Kewel'da zaten savunmayı geçmesine imkan yok. Biz Galatasayar'ı ne olursa olsun yenecez.
gülüyorum sadece eşşek servet eşşek ümit nedir ya bu kadar kötü yorumlar yapmayın arkadaşlar gerek yok abartmaya maç günü gelcek o zaman belli olacak kimin kazanacağı
özellikle defansta servetin olmamasını iyi değerlendirmeliyiz...zaten gese çok pozisyon bulduğu kadar çok da pozisyon veriyor...10 kişilik bejekeye bile 5-6 tane pozisyon vermişti...inşallah pozisyonları değerlendiririz...
gs veya bjk yazınca kimseye bişey yapmıyolar bu şekilde gereksiz kısaltmalar yersiz. bütün arkadaşlar biraz fazla küçük görüyo galatasarayı yener yenilir o ayrı mesele ama rakibini hafife almak ve fazla güven her zaman kötü sonuç doğurur hayırlısı olsun yinede.