biz onlara 20tl ye bilet verelim onlar bize 30tl yapsın hemde kupa maçında yönetim uyuma sende bunlara kıyak geçiyorsun varmı böyle bir şey dışarda oynadığımız maçlarda bize hertürlü çirkefliği yapıyorlar biz neden bunlara daha fazla bilet fiyatı uygulamıyoruz neden menfaatımızı düşünmüyoruz neden kasamıza daha fazla para girmesin onlar bize ne yapıyorsa bizde aynısını uygulayalım çokmu zengin kulübüz fazlasını değil hakkımızı alalım.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erol_58'a Teşekkür Ediyor...
arkadaşlar nereden alıcaz rakip takıma ayrılan yer neresi yeni açık eski açık nerede olucaz abuk bir yerden almayalım acil cevap versin birisi recep abiiiii)
arkadaşlar stadda oturma planımız nedir hangi bölümden alıcaz bileti rakip takım yeri belli değil herkes kafasına göremi takılıyor nedir kararsız kaldım konu hakkında bilgisi olan varmı acil cevaplanırsa memnun kalırım.
SİVAS 4 EYLÜL SITADYUMUNUN ZEMİN ISLAK OLMASI'MI KAYBETTİRMİŞ
BUDA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ?
2.Cİ MAÇI ALİSAMİYENDE OYNASINLAR O ZAMAN
..BU MALÜBİYET KARŞISINDA G.SARAY TABİKİ BÜTÜR BAHANELER OLACAK
DİĞER 2 MAÇINDA 4 EYLÜL SİVAS SITATINDA OYNANMASINI İŞTEMİYCEKTİR.
.GELELİM KÜFÜR KONUSUNA BU YILLADIR SPOR CAMİA SINDA ENGELLENEMEYEN BÜYÜK BİR SORUN VE KENDİ TAKIMIN'IN KADERİYLE OYNADI.
...BEN BİR BAYAN TARAFTAR OLARAK VE S.SPOR NETE ÜYE OLARAK UZAKTANDA OLSA S.SPORA DESTEK VERMEK VE SİVASLI KENDİ TOPRAĞIMIN İNSANLARIYLA DİOLOKTA OLMAK İÇİN BU SİTEYE ÜYE OLDUM.
NE ACIDIRKİ SİTEDE BAZI TARAFTARLAR KÜFÜR YAZIYOR VE BENİ DÜŞÜNMEYE SEVK ETTİ BU DURUM ACABA DAHA GİRMESEMMİ SİTEYE ÇIKAYIM DİYE SONUÇTA BENDE YORUM YAPIYORUM ERKEK TARAFTARDAN NE FARKIM VAR BİR BAYAN TARAFTAR OLARAK SİTEDE BU KONUDA TEŞFİK EDİCİ BİR DESTEK BULAMADIM ...
BEN S.SPOR MAÇININ SİVAS 4 EYLÜL SITSDINDA OYNANAMASI ÇOK ARZU ETTİM.BİR SÜRÜ BAHANE G.SARAYIN AÇIKLAMALARI BIRAKIN KONUŞSUNLAR
.S.SPOR KENDİ SAHASINDA YİĞİDOLARIYLA TARİH YAZDI BUNU DEĞİŞTİREMEZLER GALİBİYETİN DEVAMI GELECEK GALİBİYET ALACAKLARINI ALİ SAMİYENDEDE OLSA GÖSTERECEK
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
arkadaşlar biletx i aradım henüz galatasaray yönetimi bilgi vermediğinden rakip takımın nerede oturacağı belli değilmiş ve rakip takıma bilet satışı henüz başlamamış bilginize duyurulur.
araştırmacı yiğido