Alıntı:
babysever Nickli Üyeden Alıntı
O zaman sen gel grupların başına geç bizde sana destek verelim.Davulun sesi uzaktan sanada hoş geliyor.İşin içerisini bilmeden konuşuyorsun.Kardeşim bilet desteği olmadan olmaz.Grupların sayısı isterlerse 500-1000 arası olabiliyor ama destek verildiği ölçüde.Öncede Kale Arkası Havuzda yönetim bilet desteği veriyordu.Tüm gruplar kale arkasında toplandı.Maçlarda sayı 600-700 arası oluyordu ve de iyi destek oluyordu.Ama şimdi kulüp destek vermeyince insanlar gönüllü hizmet veriyorlar.Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor.Geleceksin ya destek vereceksin ya da susup oturacaksın.İnanıyorum ki sen tribüne gelip çekirdek yiyen sadece maçı izleyip evini dönen bir seyircisindir...Çünkü senin gibiler ancak ahkam keserler başka birşey yapmazlar...
|
Grupların neden birleşemediği anlaşıldı...
Senin gibi böyle bazı dengesizler insanları daha tam anlamıyla tanımadan çekirdek ekibine koyabiliyorsun. Bu tarz insanların yanına kaç kişi gelir düşündürücü bir durum. İkincisi olarak durumu taraftara anlatmadığınız müddetçe bu taraftarın eleştirmesi çok doğaldır. Eğer ki yönetimle oturup konuşamıyorsanız ve herhangi bi başarılı tepki oluşturamıyorsanız bu suç benim değil. Grubun başında olup ben liderim diye takılanlarındır. Bu tip sorunları halletmek pek o kadar zor değil aslında. Bu tip görüşmelerin çok içinde olduğum için bu düşüncelerin onlara ne kadar önemli olduğunu bu gurupların onları ne kadar yücelttiğini ve bu taraftarlar olmadığı müddetçe saha çıkan 11 kişinin 5.5 kişi çıkacaklarını anlatmanız lazım. Eğerki bunlarada direniyorlarsa. Seni şuan eleştiren taraftarına bu gerçeği sen önceden ileteceksin ki bir tepki ortamı oluşturulur. Bir kaç maç ceza verilir klubumüze taraftarlarca bu tip durumlarda kaale alınması kişileri tanıtmış oluruz. Ama kalkıp bu gerçekleri bizlere paylaşmıyorsanız ve bu eleştirilerimize kalkıp ağır şekilde suçlar gibi yaklaşıyorsanız bu suç bizim değil sizindir...