Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı
hocam Sivaslı senin gibilere vefayı da bilir yerine göre tepkisini koymayıda...Her ne kadar bu konuda birçok genelleyici yorum olsada senin gibi arkadaşların iyi niyeti hiçbir zaman bizde karşılıksız kalmaz...Senden ve benzeri düşüncelere sahip arkadaşlardan Allah razı olsun...Kayseride fikri esas çoğunluk olmanızı çok isterdim...İnşallah bir gün olur ama gördüğün gibi sizi trübünde temsil eden ve bir nevi reklamınız olan kitle aynı fikirde değil sanırım...
|
kardeş ben 44 yaşındayım,benim hayatım futboldur,keşke telefonunu ozelden yazsanda sana sivasspor ile iki kelime etsem ,sen dahi anlarsın bizim yuregimizi,sivaslılar vefayıda bilir tepkiyide demişsin benim sivaslılardan,sıkıntım yok belki senden daha iyi tanırım,benim üzüntüm,iki kardeşin birbirine gönül koymamasıdır,ben ve bircok hatta tahmininizden daha fazlası biz sivası inanın cok seviyoruz,daha kısa zamana kadar kayserinin sivasıın il sınırına ait oldunu,bugun.yeniçubuk,gemerek ,hatta şarkışlanın buyuk bolumu,inanın sivastan cok kayseriden ticaret yapıyor,biz etle tırnak gibiyiz,istesenizde istemesenizde biz elmanın yarısıyız