Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olmadı!!
Alt 31.01.2010, 19:21   #61
cemal58yiğido
Usta Yiğido

cemal58yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

85 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 cemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISIcemal58yiğido COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Olmadı!!

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabi hemen muhsn hoca gıtsın MORINHO gelsın transfer donemı bıtmeden messı gelsın...cocuk oyuncagı mı bu kardesım 5 6 süper lıg macına bakarak hoca gonderıyorsunuz...
e her maçtan en az 3 gol yiyoruz en azından bi düzelme olsa neyse diyicem defansta her hafta başka biri ferhat faruk hayrettin yasin çakmak murat yeni aldığımız adam sonuçlar ortada ya düzelme olcak yada muhsin hoca olmayacak
cemal58yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 19:35   #62
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
cemal58yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu konuyu inanın hiç yazmak veya gündeme getirmek istemezdim ama takımımızın iyiliği için yazmak istedim bilmiyorum erken mi ama sabrımız taştı geçen sene ligde fırtına gibi esen takımımızı şimdi yerlerde görmek gerçekten çok üzücü geçen sene kendi sahasında şov yapan takımımızda busezon 3 galibiyet 6 mağlubiyetle ligin en kötü ev sahibi performansını yapması çok üzücü her maçtan önce muhsin ertuğralın ben takımıma güveniyorum sözünü duyunca umutlanıyoruz maç günü geliyor en az 3 gol yiyoruz maçtan sonra açıklamalar yapılıyor defans hatası bireysel hatalar vs. artık bunları duymak istemiyoruz öncelikle takım savunmasının düzelmesinin gerektiğini ligin ilk yarısından beri söylüyoruz bu takım hafta içi antreman yapmıyormu anlamıyorum yeter artık Sivasımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz daha arzulu fark 2 ye çıkınca maçtan kopmayan bir Sivasspor istiyoruz Fenerden 5 Bursadan 4 Trabzondan 3 haftaya ligin en kritik maçına çıkıyoruz ordanda bu gidişle 6 yer geri döneriz radikal bir karar alıp bülent hocaya nasıl olduysa muhsin hocanında gönderilmesini istiyorum
Sana hiç katılmıyorum........Ama görüşlerine de saygı duyuyorum....Atalarımız ne demiş;Dereyi Geçerken At Değiştirilmez!Eğer hocayı değiştirisen ne olacak;gelecek hoca elinde sihirli bir değnekle mi gelecek;B. Uygun'u getirelim diyorsun;o B. UYGUN ki takımı 8. haftada 1 galibiyet ,1 beraberlik ,6 yenilgiyle,4 puanda takımı bırakıp gitmedi mi;GEriye kalan 13 puanı alan kim?Muhsin Hoca sezon sonuna kadar kalmayı kesinlikle hak ediyor....Zaten Başkan TV deki röportajında hoca yı bırakmayacağız;hocamızla uzun dönemli;3-4 yıl daha çalışmayı düşünüyoruz;biraz sabır lazım diye BUGÜN açıkca da konuştu... Takımda iyi oyuncular bunu kimse görmezden gelemez...Sadece takımda uyum sorunu var;takım gittikçe daha iyi olacak buna yürekten inanıyorum ZATEN SİVASSPORUN DAHA ÖNCEKİ BAŞARISINDA UZUN DÖNEMDE B. UYGUN LA ÇALIŞMASININ DA BÜYÜK KATKISI VAR...UNUTMAMALI Kİ DÜNYADAKİ HER BAŞARININ ALTINDA UZUN SÜRELİ HOCALARLA ÇALIŞMA YATAR...İSTİKRARSIZ TAKIMLARDA SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİR VE ASÖNSÖR TAKIM OLUP DEVAMLI KÜME DÜŞERLER....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2010, 19:40   #63
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim için lig şimdi başlıyor sakin olacağızönümüzdeki üç maçı alırsak daha bize ölüm yok ama lütfen bu takımın içini boşaltan bizi bu hale getiren bülentin adını ağzınıza almayın hocamıza hakaret etmiş oluyorsunuz maçın ilk yarısı bitince konvoy planları yapılmıyormuydu iyi ye doğru gidiyoruz desteğe devam
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 19:41   #64
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana hiç katılmıyorum........Ama görüşlerine de saygı duyuyorum....Atalarımız ne demiş;Dereyi Geçerken At Değiştirilmez!Eğer hocayı değiştirisen ne olacak;gelecek hoca elinde sihirli bir değnekle mi gelecek;B. Uygun'u getirelim diyorsun;o B. UYGUN ki takımı 8. haftada 1 galibiyet ,1 beraberlik ,6 yenilgiyle,4 puanda takımı bırakıp gitmedi mi;GEriye kalan 13 puanı alan kim?Muhsin Hoca sezon sonuna kadar kalmayı kesinlikle hak ediyor....Zaten Başkan TV deki röportajında hoca yı bırakmayacağız;hocamızla uzun dönemli;3-4 yıl daha çalışmayı düşünüyoruz;biraz sabır lazım diye BUGÜN açıkca da konuştu... Takımda iyi oyuncular bunu kimse görmezden gelemez...Sadece takımda uyum sorunu var;takım gittikçe daha iyi olacak buna yürekten inanıyorum ZATEN SİVASSPORUN DAHA ÖNCEKİ BAŞARISINDA UZUN DÖNEMDE B. UYGUN LA ÇALIŞMASININ DA BÜYÜK KATKISI VAR...UNUTMAMALI Kİ DÜNYADAKİ HER BAŞARININ ALTINDA UZUN SÜRELİ HOCALARLA ÇALIŞMA YATAR...İSTİKRARSIZ TAKIMLARDA SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİR VE ASÖNSÖR TAKIM OLUP DEVAMLI KÜME DÜŞERLER....
hemşerim güzel şeyler söylüyorsun inşallah herşey senin dediğdin gibi gelişir amaaa;

haftaya sahamızda dirençi denizliyi çözemeyip üstüne birde yenilirsek ne başkan kalır sivas takımında ne muhsin nede oyuncu
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 19:51   #65
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
bugra5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu Bir Gerçekki Muhsin Hoca Enkaz Bir Takımı Aldı Ancak 10 Hafta Geçti Hala Takımı Düzeltemedi Demekki Muhsin Hoca Yetmiyor Bu Takıma Bu Takımı Düzeltse Düzeltse Bülent Hoca Düzeltir Bülent Hoca Başımızdayken Takım Bu Kadar Gol Yemiyordu Şimdi Her Maç 4-5 Tane GoL Yiyoruz Bir O Kadarda Pozizyon Veriyoruz Ya Muhsin Hoca Kendine Çeki Düzen Verecek Yada Takımı Kurtaracak Bir Hoca Gelecek
ne enkazı kardeşim 7 haftada bülent uygunu gönderdik en azından şuurzusa olsa mücadele vardı 20 maca cıktık hazırlık kupa macı dahil bu takım ne yaptını bilen varmı bu adam hiç bir şey veremez bu talıma 20 mac olmuş bünet uygun olsaydı şimdi ayağa kalkmıştı bu takım şunu idda ediyorum bu takım denizli sporu 20 mac yapsın yenemz liğde bu kadar ne yaptını bilmeyen başka takım yok allah yardımcımız olsun düştük
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 20:05   #66
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

arkadaslar muhsın hoca bu takımın basına gectıgı zaman takım yerlerde surunuyordu takımı bu hale muhsın hoca getırmedı bunun sorumluları takımdakı gecen sezonun kadrosunu bozan transaer komıtesıdır futbolculara verılen para mıktarları karsısında zaafıyet göstererek kadroyu dagıttılar sonucu ortada gonderılmesı gereken bırısı varsa oda yönetımdır ayrıca muhsın hoca 9 macta uc macı kaybettı ve lıgın devlerıne karsı oynanan maclardır bızım kapasıtemız bellı sonrakı uc macımızda galıp gelmemız gerek ınsallah galıp gelırız
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.01.2010, 20:08   #67
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Değerlendirecek birşey bulamıyorum. Tek değerlendireceğim şey kaptanın geri dönmesi ve güzel bir gol atmasıdır. En azından ileride top tutabiliyoruz. İleriki haftalarda daha iyi olacaktır kaptan. Ve kalırsak kalırsak onun sayesinde ligde kalacağız. Tabi defans daha fazlasına geçit verirse o da yetmeyecek bize.
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 20:11   #68
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
cemal58yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
e her maçtan en az 3 gol yiyoruz en azından bi düzelme olsa neyse diyicem defansta her hafta başka biri ferhat faruk hayrettin yasin çakmak murat yeni aldığımız adam sonuçlar ortada ya düzelme olcak yada muhsin hoca olmayacak
diyelım gonderdık hocayı 2 3 tane de defans aldık ama denızlıden de 3 tane yedık deplasmanda dıyarbakırdan da 3 yedık dıyelım ne olacak gelen hocayı da mı gonderıcez mantıklı konusalım bıraz eldekı kadro bu artık sezon sonuna kadar bunla ıdare edılecek...bılgımız yoksa susalım
Alt 31.01.2010, 20:34   #69
yukarıyıldızlı
Yiğido

yukarıyıldızlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 yukarıyıldızlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya anlamıyorum bu hocayla alıp veremediğiniz ney adam dedikleri gibi resmen enkaz bir takımı aldı ve mutlaka kendi sistemine çevirmeye çalışacak...başkaları gibi kasıntı değil adam ya...oyuncuda ruh olmazsa bundan sonra morinyo değil feriştahı gelse düzelmez takım ....
Alt 31.01.2010, 20:52   #70
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bundan 4-5 gün önce siteyi sürekli takip eden arkadaşlar bilir,yaptığım bir yorumda averaj takımı Sivasspor ligde şimdiye kadar yenemediği fenerin en kötü halinden (cezalı futbolcularından dolayı) en az 2-3 gol yer dedim ama görüyorum ki çok iyimser yaklaşmışım.
O kadar basit o kadar salakça goller yiyoruzki harcanan emekler boşa gidiyor.Takımda herkes aklını başına toplamalı.Bireysel hatalar günden güne artıyor.Bu maçtaki yenilginin en büyük iki nedeni bireysel hatalar ve top kayıpları.Organizasyon sıfır.İlerde kimse yok.Henüz yorumları okumadım ama siz de aynı fikirdesinizdir bu maçın en büyük kazancı Mehmet Yıldız.İlk yarı oynasaydı şimdi Sivasspor'un yeri daha üst sıralarda olurdu.Umarım haftaya puan yada puanlarla tanışırız.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı