Maçı radyo 1 den dinlemeye çalıştım. Anandan başka bişey duymadım.
Adam bizim defanstada oynuyor kendi defanslarındada yani 20 kişinin 20side adnan isimliydi heralde.
bir puan hayırlı olsun trt ye yazıklar olsun
bi maç sonu yorumlarını bile veremediler nasıl değerlendirelimki
maci 90 dk radyodan dinledim bana göre macin yildizi kesinlikle akindir.
malesef dinledim kadariyla ortaya konulan futbol pek icler acici degil ama yinede alinan puan bence altin degerindedir zaten bu saatden sonra bizim icin önemli olmasi gereken sadece puanlardir.insallah haftaya manisa ya yener ve az da olsa bir nefes aliriz...
Adam bizim defanstada oynuyor kendi defanslarındada yani 20 kişinin 20side adnan isimliydi heralde.
İçinde buluduğumuz şu zamanlarda deplasmanda 1 puan çok değerli.
Hele bir de 2 puan vermediğimiz takım rakibimizse daha da öenmli bir hale geliyor.
Gönül isterdi i kazanalım.
Ama buna da şükür.Önümüzdei maçlara bakacağız artık.
Manisaspor maçında Sivasspor'a tam destek Yiğidolar.
HARİKASIN GARDAŞ...SÖYLEYECEK SÖZ BIRAKMAMIŞSIN BANA SAOOL..
Akınıda tebrik etmek lazım yine iyi maç çıkarmış.Hayrettin, abdurrahman, murat ençok isimlerini duyduğumuz futbolculardı. Özetleri seyredince daha iyi değerlendirebiliriz.
Bir puan takımımıza hayırlı olsun..... Hatfaya manisayı yendikmi değmeyin keyfimize...
önemlı zamanda cok ıyı bır puan aldık bu hacayı gonderelım dıyenler nerede hangi yüzle bu sitede yorum yapacaklar bakalımsüper dı macın en iyi 3 ismi abdurrahman aubey ve kalecı akına sonsuz tasekkurlerımı bır borc bılırım