Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

savaş ayın terbiyesizliği!!
Alt 07.11.2005, 14:33   #1
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart savaş ayın terbiyesizliği!!

Sivas'ın yolları Anderson masalları

Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.

http://www.pasfotomac.com.tr/ay.html

bu adam kendini ne zannediyor futboldan anlamayan bu adamın yaptığı terbiyesizliktir

arkadaşlar sizden ricam bu adama mail bombardımanı yapalımda sivassporun sivaslının ne oldunu anlasın haddini bilsin
şu an mail adresi arıyorum birazdan yazcam buraya saygılar..
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2005, 14:38   #2
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abi o adamın seviyesine inmeyelim ne televizyonculuğunu ne de yazarlığını severim çok boş bi adam zaten maçı yorumlamış ama maçtan haberi bile yok anderson iki gol attı diyo
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2005, 14:38   #3
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
muRTix1 Nickli Üyeden Alıntı
Sivas'ın yolları Anderson masalları

Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.

http://www.pasfotomac.com.tr/ay.html

bu adam kendini ne zannediyor futboldan anlamayan bu adamın yaptığı terbiyesizliktir

arkadaşlar sizden ricam bu adama mail bombardımanı yapalımda sivassporun sivaslının ne oldunu anlasın haddini bilsin
şu an mail adresi arıyorum birazdan yazcam buraya saygılar..
DAHA DÜNE KADAR SARIYER-SİVAS MAÇINDA KADIKÖY STADINA GELEREK SİVAS MAÇINI İZLEYEN VE ERTESİ GÜNDE YORUM YAZIP SİVASSPOR'U VE TARAFTARINI YERE GÖĞE SIĞDIRAMAYN SAVAŞ AY NE ÇABUK DÖNMÜŞ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2005, 14:42   #4
muRTix1
Yiğido

bence mail atalım ben atıcam sizi bilmem arayıp mail adresini buldum savasabi@sabah.com.tr buyrun mail adresi en azında 40-50 mail giderse sivaslının ne olacağını anlar diyorum ben saygılar...ayrıcada emniyet imizede laf etmiş celalettin cerrahın sivastan gittini bilmiyo galiba ortada bi özenti varsa oda kendisi
Alt 07.11.2005, 14:44   #5
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Anlaşılan oda virajlı yollara girmiş.Böyle küçümseyerek,taraflı yorum yapan bir gazeteci ne yapılır.Şiddetle protesto edilir. Şiddetle kınıyorum Savaş AY'IN tutumunu.
Alt 07.11.2005, 14:49   #6
muRTix1
Yiğido

sevgili savaş bey futboldan anlamadığınız her halinizden belli oluyor..belkide maçı izlemediniz ilk olarak anderson 2 gol değil bir gol attı oyunun her anında sivassporun ağırlığı olduğunu herkes gördü ama galiba siz görmediniz?sivasspor iyi bir takım değil en az fenerbahçe gibi süper bir takımdır bunu idrak etmeniz için sahanızda sizi yenmemiz gerekiyor bakalım bu gerçekleştiğinde yazınız nasıl olacak?ayrıcada celalettin cerrahın hangi şehirden istanbula gittiğini araştırmanızı öneririm..sanki herşeyi bilen bir yazı yazmışsınız ama bu yazınızla bariz bir şekilde belli ediyosunuzki hiç bişey bilmiyorsunuz size yakışmıyor..sivaslılar olarak mail kutunuzu dolduracağız ve sizde sivas taraftarının fenerbahçe taraftarındanda fazla olduğunu araştırıp göreceksiniz..lütf en bundan sonra takımları araştırıp maçı izleyip sonra yorum yazınız saygılar..
SELAM
Alt 07.11.2005, 14:51   #7
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SELAM

ZATEN SAVAŞ AY TERBİYESİZLİĞİ ÇOK UFAK YAŞTA ÖĞRENMİŞ BİZLER ONUN SEVİYESİLE İNMEYELİM DAHA DÜNE KADAR ONUR GARDAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ SİVAS HALKINI VE SİVASSPORU YERE ĞÖĞE SIĞDIRAMAYAN BU ADAM ŞİMDİ 80 DERECE DÖNÜŞ YAPIYOR ZATEN SEVİYESİZ KARAKTERSİZ BİR İNSAN HİÇ İŞİM OLMAZ ONUN GİBİ PİSLİKLERLE
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2005, 14:53   #8
muRTix1
Yiğido

arkadaşlar lütfen hazır bi mailde hazırladım böylelerine haddini bildirmek gerekir 5 dknızı ayırığ lütfen mail atalım
Alt 07.11.2005, 15:22   #9
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar çok fazla sert olmadan beyefendice tepkilerimizi bildirelim. Şahsen ben görevimi yaptım. Aklısıra Savaş Ay şakacıktan birşeyler karalamış ama şaka 'eşek şakası' tarzında bir hal almış. Kimse şakadan da olsa başkasının onuruyla oynayamaz.....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.11.2005, 15:35   #10
Ronaldinho
Acemi Yiğido

Ronaldinho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ronaldinho isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

o adamın seviyesine inmeyelim ne televizyonculuğunu ne de yazarlığını severim çok boş bi adam zaten maçı yorumlamış ama maçtan haberi bile yok anderson iki gol attı diyoR

Sivasspor.com1
Ronaldinho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır