Cevap: Mesut Bakkal ile devam edilecek
Hocamızla anlaşmamız çok güzel. Ben Mesut Hoca'nın şu yönlerini takdir ediyorum;
1-Takımda bir as oyuncu kadrosu belirledi ki bana göre de olabilecek en iyi kadro idi. Takımda bu şekilde istikrar sağladı. Önceki hoca gibi her maça farklı 11 hatta farklı 18 çıkarmadı.Gerçekten verim alınacak ideal 11 leri ve yedekleri seçti.
2-Ne çok pasif ne de çok aktif olarak takımın önüne geçmedi. Açıklamaları son derece makul ve dengeli idi.
3-Takımda düşündüğü revizyona sonuna kadar katılıyorum. Verimsiz oyuncunun boşuna kadro şişirmesine gerek yok. Beşiktaş'ın 80 li yılların sonunda şampiyon olduğunda kadrosunda 14-15 oyuncusu olduğu hep söylenir.
.
4-İnş. ihtiyaç duyulan mevkilere az sayıda ve gerçekten kaliteli ve aktif oynamış oyuncular alarak takımımızı güçlendirir. O'nun isabetli karar verme yetisine güveniyoruz. Geçen sezon gibi tutarsız bir transfer politikası izlemeyeceğini umut ediyoruz. Gençleştiriyorum deyip Herve Tum yerine Ersen Martini almak gibi.Şampiyonlar ligine adam alıyorum deyim Van Belediyeden İbrahim Ülüm'ü almak gibi.
Başarılı olması canı gönülden temennimizdir.Ancak olaki bir aksilik oldu, tutmadı, başarısız oldu, bu da dünyanın sonu değildir, hem kendisi hem de bizim açımızdan Yönetimin bir an önce B planını uygulamaya koyması gerekir. Halen Muhsin Hoca ile yolların ayrılmasında çok geç kalındığı görüşündeyim. Mazallah öyle bir durumda bu kadar kısmetli olmayabiliriz. Tedbiri erkenden alalım da Takdir Mevlanındır.Kısmette yoksa zaten yapacak birşey olmaz.
Sözün özü;
Hocamıza güveniyoruz.İnş. güzel bir transfer politikası uygulayıp güzel bir kamp dönemi geçirip güzel bir sezon başlangıcı yaşayıp eskisinde de daha izlemeye değer bir takım oluruz...
.
|