vay be insan bir tuhaf oluyor bunları okuyunca.bazen de diyorum acaba bu takım o zamanlar daha mı heyecan veriyordu taraftara.acaba o zaman futbol daha mı çok seviliyordu.yani şu an nerelere kadar gelmişiz ama o eski heyecan o eski destek yok gibi.
Bu Konuda fatihtuztas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
vay be insan bir tuhaf oluyor bunları okuyunca.bazen de diyorum acaba bu takım o zamanlar daha mı heyecan veriyordu taraftara.acaba o zaman futbol daha mı çok seviliyordu.yani şu an nerelere kadar gelmişiz ama o eski heyecan o eski destek yok gibi.
bu soyledigine sonuna kadar katiliyorum...ben sene 84-85 sezonu baslamadan
evvel oynanan playoff maclarina (trabzon idman ocagi 3-1, tokatspor 1-0 yendik) hasbel kader gittim, ne kadar buyuk bir zevk vermisti hala unutamiyorum o coskuyu, tokat macinda tamerin ortasina cin ismailin ucarak kafaynan attigi o gol hala gozumun onunden hic gitmiyor, tribunler hic susmuyordu ve her pozisyonun icindeydi adeta, sonraki sezon serol geldi gol krali olmustu ama bizde yine 2.ligden dusmustuk, cok sukur simdi superligdeyiz ama samimiyetimle soyluyorumki o zamani gordugum icin cok sansliyim ve su anki oynanan maclar o maclar kadar zevkli degil...