[QUOTE=migroArmis;645894]
Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Dün akşam Bursaspor-Konya maçı vardı.Bursa taraftarını gördüm ve adeta kıskandım.Hemen hemen herkesin üstünde formaları var.Türlü türlü afişler,bayraklar,flamalar.Sta d adeta bayram yeri gibiydi.O ne coşku,o ne tezahürattı öyle tek kelime ile bravo.Acaba dedim birgün bizde böyle olabilirmiyiz.4 Büyük takımın taraftarı gibi olmamızı beklemiyorum zaten hiç olmaz sa Bursa taraftarı gibi olabilirmiyiz acaba.Bu konuda gençlere büyük görevler düşüyor.Bu konuda neler yapılabilir görüşleriniz neler.[/QUO
merhaba öncelikle....
bursa konya maçı bizim açımızdan(bursaspor taraftarı) çokta iyi değildi...belki diyebilirsin ben çok beğendim diye ama asıl performans yoktu tarftarda ramazandan dolayı tabii..ama senin bu iltifatlarına çok teşekkür ediyorum..inan onur duydum..senin çok beğendiğini biz beğenmiyoruz..aslında bunları yazmak içinde yoruma bağlanmadım..demişssin ya bizde birgün böyle olabilirmiyiz diye...neden olmasın kardeşim neden ?sorarım sana..burada bu renklere aşık çok kardeş gördüm..nüfüs olarakta gerek sivasta gerekse sivas dışında oldukça büyük bir potansiyele sahipsiniz..örnek vermek gerekirse biz gecen yıl bursa ibb macına bursadan tam 30 000 kişi gittik..ama aynı maç sivas ibb macı olsaydı siwastan 30 000 kişi gitmesine gerek kalmayacaktı çünkü onu yapacak sivaslılar zaten istanbulda mevcut...ama asıl olması gereken tek bir şey var onuda kocaman harflerle yazıyorum...
KENDİ MEMLEKETİNDE KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTACAKSIN..yetişen yeni nesili ona göre yetiştireceksinbundan 25 yıl önce bursadaki abilerimiz bu tohumları attı..inan şimdi 5 yaşındaki bebeler değil yeni doğan çocuklar doğar doğmaz bursasporlu oluyor ve ben şuna canı gönülden inanıyorum..anadoluda bizden sonra ortaya çıkabilecek en büyük anadolu taraftarı sivassporun taraftarı olabilir çünkü bu potansiyele sahipsiniz ve takımınızda anadoluda hiç kimsenin yapamadığını yapıp zirwedeki yarısı zorladı belkide bizim şampiyonluğumuzun en büyük nedeni sivassporun bu başarısı olmustur...buradaki her yorumumda belirttim biz bursalılar sizleri her anlamda taswip edip bağrımıza başmısızdır...taraftar anlamındada aramızda munazara ve yardımlaşmalarla siz sivassporun en kısa bir sürede hak ettiği yerde olacağına inanıyorum..yeterki şehrinize ve takımınıza sahip çıkın
bursada sewgiler...........
|
bursa'nın en büyük artısı süper lig tecrübesinin onlarca yıl geriye gitmesi, onlarca yıl boyunca bir kaç jenerasyon üst üste bursasporlu olarak yetişmiş.
sivas'ı en büyük eksiği süper lig'de 70-80'li yıllarda bulunmamış olmak. sivas'ta ve sivas dışındaki yoğun sivaslı nüfusta ağırlıklı olarak gençler sivassporlu. bu ne demek oluyor, sivas'ın taraftar potansiyeli yeni oluşuyor ve kemikleşiyor. biraz daha sabretmemiz gerekecek. bu yıl süper lig'de 6. yılımız, belki 16. yılımızda artık 'biz neden bursa gibi olamıyoruz?' demeyeceğiz çünkü artık 'bursa gibi' olmayı başarmış olacağız...
KENDİ MEMLEKETİNDE KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTACAKSIN..