Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
İLKLERİ BAŞARMAYI SEVİYORUM
İstifa ederek bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Uygun, sözlerine şöyle devam etti: “Ben bir karar verdim ve doğru yaptım. Ne adamlığımda bir sorun var ne de yaptığım işte ve kararlarımda. Şimdiye kadar hep yöneticiler kovdu şimdi de ben istifa ettim kardeşim. Bu olayı ilk yapanda benim ve ben ilkleri başarmayı seviyorum.”
Sivas'tan ayrılırken de istifa ettim diyordu, şimdi hangisi doğru Bülent Uygun?
Bu durumda SivasSpor'dan istifa etmemişsin, tekmeyi yemişsin, sanırım SivasSpor yönetiminin bu kovalama kararını da sana Fikret Ünsal açıkladı, git pılını pırtını topla diye ki (üslubunu bildiğimiz için söylüyorum, eminim daha farklı bir şekilde açıklamıştır) adama böyle gıcık gidiyorsun, taraftarı adamın üstüne yönlendiriyorsun.
Yok SivasSpor'dan da ben kendim istifa ettim diyorsan o zaman BucaSpor'dan istifa edişin bir ilk değil.
BucaSpor'a çok iyi oldu, Tarih tekerrürden ibarettir, SivasSpor'un kadrosunu değiştirip rezil eden, Sivas ve GaziAntep tarafından kovalanan bir adamı araştırmadan ona 26 tane transfer yapma yetkisi verirlerse böyle olur, geçen seneki kadrosu kalsa belki de şimdi KarabükSpor gibi parlak bir takım olacaklardı. Daha beter olsunlar.
EskişehirSpor'u da göreceğiz, ara transfer döneminde o takımı Bülent Uygun nasıl hallaç pamuğu gibi dağıtacak görün, her transferden de gene kasasını dolduracak.
Tarih tekerrür edecektir EskiŞehir'liler, Rıza Çalımbay gibi altın gibi bir insanı istifaya davet edip de Bülent Uygun gibi birisini alkışlayacalarsa sene sonunda ya düşerler yada kıl payı kurtulurlar.
|