Sivasspor'umuzun başarılı futbolcusu Erman Kılıç, taraftarlarımızdan kendilerine destek olmalarını istedi.
11 Ekim 2010 Pazartesi ,15:22:23
Kulübümüz resmi internet sitesi
www.sivasspor.org.tr açıklama yapan Erman Kılıç, “Lige verilen arayı iyi değerlendirip Kayserispor maçında galip gelmek istiyoruz” dedi.
İlk 7 haftada bir tek Galatasaray maçının takım için olumlu olarak geçtiğini belirten Başarılı Futbolcumuz, “Ondan sonraki haftalarda istediğimiz başarıları elde edemedik. Lige verilen bu arada bütün takım arkadaşlarımız çok iyi çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmaların sonucunda Kayserispor maçını alarak çıkışa geçeceğiz,” dedi.
İlk 5 haftada fazla forma şansı bulamadığını ifade eden Kılıç, “Sonradan oyuna girerek takıma faydalı olmaya çalıştım. Bundan sonrada oynayacağımı düşünüyorum. Büyük bir kulüp olan Sivasspor’da kimsenin forması garanti değil. Bunu hakedip kazanmak gerekiyor. Bende bunun için çok fazla çalışıyorum” dedi.
Taraftarların takımlarına sahip çıkmalarını isteyen Kılıç, “Sivasspor Sivas’ın takımı. Sivas halkı desteğini esirgemesin ve her maçta stadı doldursunlar. Onların vereceği destekle bizde gerçek gücümüzü sahaya yansıtacağız” de