Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.11.2005, 14:27   #61
GuNaY
Gast

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Dün oynanan maç için bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Ankarada tribündeki yerimizi aldık...Son iki maçta puanları hep puanları son 10 dakika içinde kaybetmiştik...Onun için bu maçı kazanamamız gerekiyordu...Ama bence karşımızda benim umdugumdan daha iyi bir Ankaraspor takımı vardı...Belki bunda rIza hocanın takımın başına geçmesi büyük faktördü...Ama Sivasspor gol ile erken tanıştı ....Gökhan harbiden mükemmel bir gol attı...Ben bu golü izlerken eski yıllarda Beşiktaş ve Galatasarayda oynanayan Adrian İLİE nin gollerini anımsadım adeta...Ama ikinci yarı ile birlikte Sivasspor maçta çok tutuk kaldı...Topa hep sahip olan rakipti...Ve maçı 87'. dakikaya kadar önde götürdük...3 dakika daha dayanabilirdik ama olmadı...Takımın üzerinde son 10 dakika sendromu var bunu en kısa sürede atması lazım...Hocanın biraz daha dikkatli oynatması lazım takımı...Bu maçtada son 10 dakikada galibiyeti kaybettik...Ama kötü oynadığımız bir maçtan deplasmandan 1 puanla ayrılmakta güzeldi...

Bu maç için İstanbuldan gelen Sevgili Ali GÜLER(imprator5834)Sevgili fevzi(Wrongvay),Sevgili Sinan(sinan5834) Kocaeliden gelen Sevgili abimiz HAKKI(gakgo58)Dj murat ,Salih abi(5841) ye ve ayrıca Ankaradan gelen çatalyürek delikanlı tam bir Sivaslı RIFAT GÜLER'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum...
yine taraftar olarak süper olmuş... sizlerle beraber istanbul ankara kocaelinden katılımlarla çok güzel olmuş...
Alt 21.11.2005, 14:28   #62
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
yine taraftar olarak süper olmuş... sizlerle beraber istanbul ankara kocaelinden katılımlarla çok güzel olmuş...

Evet sen gelmedin ama hadi bakalım neyse diğer bir maçta telafi ederiz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 14:30   #63
GuNaY
Gast

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Evet sen gelmedin ama hadi bakalım neyse diğer bir maçta telafi ederiz...
Uygun bir zamanı bekliyorum... inş sizinle deplasmana geleceğim
Alt 21.11.2005, 14:31   #64
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Gunay Nickli Üyeden Alıntı
Uygun bir zamanı bekliyorum... inş sizinle deplasmana geleceğim

İnşallah kardeşim...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 15:25   #65
bektas75
Yeni Yiğido

bektas75 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bektas75 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

çok yazik 87 inci dakkada gol yemek canimiz sagolsun bunu Beşiktaş maçında telafi edecegiz Bektaş....
bektas75 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 15:32   #66
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Böse

ANLAMADIĞIM TARAFI RİZE.FENER VE ANKARA MAÇLARINDA HEP SON DAKİKADA GOL YEDİK..ANKARA MAÇI TAM BİR FACİAYDI O HAKEM DİYE SAHADA DOLANAN BİR TANE ADAM VARDI İŞİ GÜCÜ FAUL ÇALMAK ARTIK BİR ŞEKİLDE GOLU YİYECEĞİMİZ BELLİYDİ TAKIM ÇOK ÇEKİLMİŞTİ 1-0 ÖNE GEÇTİKTEN SONRA HAKEM SAHNEYE ÇIKTI 75 DAKİKA SAĞ-SOL ORTA-KANAT DİNLEMEDEN HER YERDEN DÜDÜK ÇALDI KARAMBOLLER OLDU PETKOVİÇ ÇIKARDI DEFANSIMIZ ÇIKATRDI AMA BİR YERE KADARDI..EN SON 87 DE GOLÜ YEDİK..ŞANS MI DERİZ YOKSA KELEĞE Mİ GELDİK BİLMEM AMA ÇOK YAZIK OLDU..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 16:01   #67
burcum
Acemi Yiğido

burcum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 burcum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln

insanı hiçbirşey değilde son dakikalarda yenen gol üzüyor ama yinede iyi bir sonuç bu takım kendi taraftarı önünde beşiktaşi yener untmayın 4. büyük takımdan bahsediyoruz güzel bi derbi olacak herkesi stada bekliyorum...
Rabbim
Habibini habibim eyle
Muhabbet bulmasın muhabbetim ulaşmayacaksa Muhammedine(s.a.v.)
burcum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2005, 16:07   #68
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar siz ne diyorsunuz yaw biraz gerçekçi olun 1 puan neyimize yeter yaw böyle kolay maçları kaçırırsak halimiz kötü olur
Alt 21.11.2005, 16:29   #69
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
hafiklisemo58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar siz ne diyorsunuz yaw biraz gerçekçi olun 1 puan neyimize yeter yaw böyle kolay maçları kaçırırsak halimiz kötü olur
Karşındakini amatör ligden bir takım sandın galiba? Maçın özet görüntülerini izlemiş olsaydın beraberliğinde iyi sonuç olduğunu anlardın. 2. yarı bizim yarı sahamızda oynandı. Kalecimiz herzamanki gibi muhteşemdi. Deplasmanda alınan bir puan iyidir. Ligde zayıf ekip yoktur.Önemli olan kendi sahamızda puan kaybetmeyelim.
Alt 21.11.2005, 16:53   #70
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçta kale arkasındaydım