Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 09:33   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart En kritik maçımız Beşiktaş'la

Sivasspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay ,Spor sorumlumuz Abdullah Yiğit'in bir çok konudaki sorusuna son derece samimi ve çarpıcı cevaplar verdi.
Gelecek sezon altyapıda yapacağı çalışmalardan,bazı futbolcuların performansına kadar bir çok konudaki düşüncelerini net biçimde açıklayan Çalımbay,Yiğidolar için ayrı bir parantez açtı.
Buca maçını kazanmakla önemli bir avantaj yakaladıklarını,ancak hiçbir şeyin bitmediğinin altını çizen Çalımbay “ Bu maçta sadece iyi bir avantaj elde ettik.Bu önemli avantajı sürdürmemiz için Beşiktaş maçını mutlaka kazanmak zorundayız,çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.Altımızdaki takımlar hesap yaparken,bizim bu maçta takılacağımızı düşünüyorlar,onun için dikkatli olmak zorundayız. Beşiktaş iyi takım,ancak onlarında zaafları var,biz bunları değerlendireceğiz,benim takımımda kesinlikle rehavet olmaz”dedi.

GELECEK SEZON İLK 5'E OYNARIZ
Bir yandanda gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyleyen başarılı teknik adam,yardımcılarının yurt içinde ve dışında bir çok futbolcuyu yakın takibe aldığını söyledi. Şu anda iyi bir takımın elinde olduğunu,gelecek sezon yapacakları 4-5 takviye ile ilk 5 için mücadele edeceklerini belirten Çalımbay “ Tabi öncelikle bu sezonu kazasız belasız geçirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

TARAFTAR TAKIMLA BÜTÜNLEŞTİ
Bir maçı kazanırken taraftarın önemli rolü olduğunu söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “ Şu anda takımla taraftarın tam manasıyla bütünleştiğini görüyorum,buda sonuca olumlu yönde yansıyor. İstanbul'daki Büyükşehir maçına 58 bin kişinin gelmesi için kampanya başlatılmış,bu kampanyayı yapanları kutluyorum,inşallah hedefe ulaşırlar,onları gönülden destekliyorum” diyerek taraftardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalımbay,Sivasspor yönetimininde çok başarılı olduğunu,hiç kimsenin kulüpten alacağı olmadığını,bununda takımın iyi futbolunda etkili olduğuna dikkat çekti.

FUTBOLCULAR KENDİNİ BULDU
Bazı futbolcular hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Teknik Direktör Rıza Çalımbay şunları söyledi “ Hiçbir futbolcu bana şans verilmedi diyemez,herkesi oynattım .Eneramo çok kaliteli bir futbolcu,halada tam kapasiteyle oynamıyor,o oynadıkça açılıyor,Tunus'ta yaşadığı sıkıntılardan sonra birden bire adapte olmak kolay değil. Groisicki ise her iki ayağını kullanan ve takıma katkı sağlayan bir isin. Erman,daha önce çizgiye hapsedildiği için fazla bir şey verememiş,ama şimdi takıma çok katkı sağlıyor. Mehmet Yıldız,bu takıma çok şeyler vermiş,dolayısıyla beklentide fazla,onun zaman zaman dinlenmesi gerekiyordu,onu yaptık. Ama takım için çok faydalı bir isim. Sandro'nun en büyük şansızlığı yerinde Kadir'in oynaması. Kadir için söyleyecek fazla bir şey yok,her şeyini sahaya koyan bir isim”.

ALTYAPIYA EL ATACAĞIM
Kendisininde altyapıdan geldiğini,onun için altyapıya ayrı bir önem verdiğini söyleyen Çalımbay,ligde rahatlayamadıkları için henüz altyapıyla ilgili ciddi bir plan yapmadıklarını,ancak sezon sonunda yönetime bu konuda rapor vereceğini söyledi. Çalımbay,Sivas'daki eski futbolculardan faydalanacağını ve onlara gerekirse maçlar izlettireceğinide sözlerine ekledi.

Hürdoğan

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
beşiktaşla, kritik, maçımız