Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 09.05.2011, 09:01   #11
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın ardından

izmirliyiğido ve hiko 58 sizi yürekten tebrik ediyorum..yorumlarınız çok isabetli,gerçekci ve geleceği öngeren yönde..sizin gibi düşünenler azınlıkta buna inanın..Size çok teşekkür ediyorum;aynı yöne bakıyoruz.
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kareas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 09:03   #12
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza hocam seni çok seviyoruz sana minnettarız inş güzel takviyelerle daha iyi yerlerde olacağız
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2011, 09:14   #13
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu işte bir tuhaflık var

Aldığımız 1 puana seviniyorsak, son 2 haftaya girilirken kümede kaldık diye seviniyorsak bu işte bir tuhaflık var.
2 yıl önce şampiyonluğu kaçırdık diye üzülürken geçen sene Diyabakırspor ve Denizlispor'un kendi kendilerini düşürmeleriyle sevinmiştik.
Bu sene de aynı dua ve minnet duygularını Bucaspor ve Konyaspor'a duyuyoruz.
Ne tuhaf ders aldık derken derse daha çooook ihtiyacımız varmış meğerse.
İnşallah bu sefer dersimizi almışızdır.

Kamanan'ı unuttuk

Elimizde çok kaliteli oyuncular var, neden oynatmıyoruz, küstürüyoruz onu da anlamış değiliz.
Bir Kamanan, bir Grosicki, bir Cihan kaç takımda var?
Neden düzenli oynatılmazlar. Bu hafta Cihan'ı ilk 11'de görünce şaşırdım.
Grosicki'yi göremeyince daha çok şaşırdım.
Zaten Kamanan'ı tamamen unuttuk.

Canımız sıkılıyor

Hocam bu işler bizim canımızı sıkıyor.
Senin sıkmıyor mu? Seneye de böyle sıkılacak mıyız?
Yine seneye de heyecan olsun diye diplerde mi tırmalayacağız?
2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında olduğu gibi kafaya oynayamayacak mıyız?
Hadi bırak kafaya oynamayı ilk 6'ya giremeyecek miyiz?
Hocam seni bilmeyiz ama biz gidişattan hoşnut değiliz.

Şimdi ligde kaldığımıza mı sevinelim, seneye ne olacak diye endişe mi duyalım?
Sen ne dersin Rıza hocam, hangisini tavsiye edersin?

AYK
Rıza Hoca 5-6 nokta transfer yaparak seneye daha iyi bir takım olmak ve düşme korkusu yaşamadan bir lig geçirmek istiyoruz diyor ve bu konuda hemen yönetimle görüşeceğim diyor ve bu sene geldiğinde Sivas gerek puan gerekse de oynadığı oyun olarak çok kötü bir durumdaydı, ligin bitmesine iki hafta kala matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemişiz, bence buna bütün Sivas'lılar sevinmeli, eğer sen de Sivas'lıysan bence hocaya teşekkür edip sevinmelisin, Kamanan dediğin adamda ruh kalmamış, sırf siz unutmayasınız diye mi oynatılacak? Grosicki son 4 haftadır ne olumlu hareket yaptı? Dağlara taşlara top vurmaktan başka? Her oyuncunun yükselen ve azalan form grafiği vardır ve bunu en iyi her gün antrenmanlara çıkan hocası bilir, kimi oynatıp oynatmayacağına da hoca karar verir, şu an SivasSpor için herşey iyi gidiyor, Hocayı eleştirmenin anlamı nedir, ben şaşırmış durumdayım.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2011, 10:21   #14
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoca 5-6 nokta transfer diyorsa, takımdan baya gidecek var demektir.
direkt ilk 11 de oynayacak sağ bek, stoper, iki orta saha ve bir forvet anlamına geliyor bu.
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 10:58   #15
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca 5-6 nokta transfer yaparak seneye daha iyi bir takım olmak ve düşme korkusu yaşamadan bir lig geçirmek istiyoruz diyor ve bu konuda hemen yönetimle görüşeceğim diyor ve bu sene geldiğinde Sivas gerek puan gerekse de oynadığı oyun olarak çok kötü bir durumdaydı, ligin bitmesine iki hafta kala matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemişiz, bence buna bütün Sivas'lılar sevinmeli, eğer sen de Sivas'lıysan bence hocaya teşekkür edip sevinmelisin, Kamanan dediğin adamda ruh kalmamış, sırf siz unutmayasınız diye mi oynatılacak? Grosicki son 4 haftadır ne olumlu hareket yaptı? Dağlara taşlara top vurmaktan başka? Her oyuncunun yükselen ve azalan form grafiği vardır ve bunu en iyi her gün antrenmanlara çıkan hocası bilir, kimi oynatıp oynatmayacağına da hoca karar verir, şu an SivasSpor için herşey iyi gidiyor, Hocayı eleştirmenin anlamı nedir, ben şaşırmış durumdayım.
Şaşırma kardeşim. Doğrular ve gerçekler insanı şaşırtmaz. Ben Rıza hocamızda ışık göremediğim için öyle yazdım. Rıza hoca bugüne kadar hangi takımla, ilk 12 içerisine girmiştir. Rizespor ile, Ankaragücü ile, Eskişehirspor ile, Sivasspor ile hep küme düşme çizgisinin üstünde kalmış, ertesi sene ise takımdan şöyle veya böyle ayrılmak zorunda kalmıştır. Yine öyle olacağından korkuyorum.

Kamanan ve Grosicki oynayamıyorlarsa bunlar onların futbollarının kötülüğünden değil, teknik kadronun onları yeteri kadar hazırlayamayışından kaynaklanmaktadır. Adamlara güç ve performans yüklerken, moral ve motivasyonda yüklemek lazım. Öyle değil midir futbolun mantelitesi?

Bülent Uygun'a hepiniz atıp tutarsınız ama adam, isimsiz adamlardan şampiyonluğa koşan takım yaratırken ondan sonra gelen teknik adamlar kendi kurdukları takımla bile bir türlü istikrarı yakalayamadılar. Hep, dert yandılar, bahane ürettiler. O yüzden diyorum ki, seneye de tablo aynı olmasın !....

Yani sen diyorsun ki, "geçen sene de son s...k zoruyla ligde kaldık, sevindik Mesut Bakkal'a teşekkür ettik, 8. hafta kovduk, Rıza hocayada teşekkür edelim sevinelim, seneye ilk 10 hafta da kovarız". Peki, herkesin düşüncesine saygım var. Ama ben gidişattan memnun değilim, ışık göremiyorum hoca da.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 11:00   #16
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI

rıza hocayı eleşti,renleri anlamıyorum doğrusu.bu takım ligde kaldıysa rıza hocanın sayesindedir.
oynadıkları maçların neredeyse tamamında, kendilerinden daha güçlü takımlarla dişe dişe mücadele etti.hiçbirinde de ezilmedi.birkaç takviyeyle daha da iyi olacak inşaallah.sivassporun istikrara ihtiyacı var.inşaallah yönetin rıza hocayı elinde tutar, istediği futbolcuları alırsa bu takım iş yapar.
teşekkürler rıza hocam. teşekkürler zor günlerinde takımına sahip çıkan sivasspor taraftarı.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2011, 12:53   #17
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Şaşırma kardeşim. Doğrular ve gerçekler insanı şaşırtmaz. Ben Rıza hocamızda ışık göremediğim için öyle yazdım. Rıza hoca bugüne kadar hangi takımla, ilk 12 içerisine girmiştir. Rizespor ile, Ankaragücü ile, Eskişehirspor ile, Sivasspor ile hep küme düşme çizgisinin üstünde kalmış, ertesi sene ise takımdan şöyle veya böyle ayrılmak zorunda kalmıştır. Yine öyle olacağından korkuyorum.

Kamanan ve Grosicki oynayamıyorlarsa bunlar onların futbollarının kötülüğünden değil, teknik kadronun onları yeteri kadar hazırlayamayışından kaynaklanmaktadır. Adamlara güç ve performans yüklerken, moral ve motivasyonda yüklemek lazım. Öyle değil midir futbolun mantelitesi?

Bülent Uygun'a hepiniz atıp tutarsınız ama adam, isimsiz adamlardan şampiyonluğa koşan takım yaratırken ondan sonra gelen teknik adamlar kendi kurdukları takımla bile bir türlü istikrarı yakalayamadılar. Hep, dert yandılar, bahane ürettiler. O yüzden diyorum ki, seneye de tablo aynı olmasın !....

Yani sen diyorsun ki, "geçen sene de son s...k zoruyla ligde kaldık, sevindik Mesut Bakkal'a teşekkür ettik, 8. hafta kovduk, Rıza hocayada teşekkür edelim sevinelim, seneye ilk 10 hafta da kovarız". Peki, herkesin düşüncesine saygım var. Ama ben gidişattan memnun değilim, ışık göremiyorum hoca da.

AYK
Senin derdin belli oldu gardaş, Bülent Uygun abine de selamlarımı söyle
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 13:23   #18
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Bu işte bir tuhaflık var

Aldığımız 1 puana seviniyorsak, son 2 haftaya girilirken kümede kaldık diye seviniyorsak bu işte bir tuhaflık var.
2 yıl önce şampiyonluğu kaçırdık diye üzülürken geçen sene Diyabakırspor ve Denizlispor'un kendi kendilerini düşürmeleriyle sevinmiştik.
Bu sene de aynı dua ve minnet duygularını Bucaspor ve Konyaspor'a duyuyoruz.
Ne tuhaf ders aldık derken derse daha çooook ihtiyacımız varmış meğerse.
İnşallah bu sefer dersimizi almışızdır.

Kamanan'ı unuttuk

Elimizde çok kaliteli oyuncular var, neden oynatmıyoruz, küstürüyoruz onu da anlamış değiliz.
Bir Kamanan, bir Grosicki, bir Cihan kaç takımda var?
Neden düzenli oynatılmazlar. Bu hafta Cihan'ı ilk 11'de görünce şaşırdım.
Grosicki'yi göremeyince daha çok şaşırdım.
Zaten Kamanan'ı tamamen unuttuk.

Canımız sıkılıyor

Hocam bu işler bizim canımızı sıkıyor.
Senin sıkmıyor mu? Seneye de böyle sıkılacak mıyız?
Yine seneye de heyecan olsun diye diplerde mi tırmalayacağız?
2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında olduğu gibi kafaya oynayamayacak mıyız?
Hadi bırak kafaya oynamayı ilk 6'ya giremeyecek miyiz?
Hocam seni bilmeyiz ama biz gidişattan hoşnut değiliz.

Şimdi ligde kaldığımıza mı sevinelim, seneye ne olacak diye endişe mi duyalım?
Sen ne dersin Rıza hocam, hangisini tavsiye edersin?

AYK

son 10 haftada 8 maçta yenılmemiş 5 maçtan galip gelmiş bir takımın teknık dırektorunu begenmeyen arkadaşlar bende sizin taraftarlıgınızı begenmıyorum zaten sivasspor taraftarı oldugunuzdan bıle şüphe edıyorum bu takıma kım gelırse gelsın begenmeyen sürekli cok kötü hoca veya futbolcu veya yönetici diye yazan bir arkadaşımız var savaş2 nickli bu arkadaş bu takımı begenmıyor o kadar bellı kı profıl resmı bıle ankaragücü amblemlı bır arkadaş ve hala bu sitede yorum yapıyor tabi buna destek olan ıllakı hayatları muhalefet olmakla gecen ınsanlar var Örnek hiko58, kareas, bu muhalefetlerı artırmak mumkun fakat ben zamanımı bu tarz insanlarla boşa harcamam rıza hocanın son 10 haftada takıma maddi katkısı sadece yayın gelırlerınden elde edılen pirim 4 tirilyon 825 milyar (eski tl ile) bu kadar kazanc saglayan bır adamı bu takıma faydalı olmuyor dıyenleri mi dinlemek lazım yoksa takım içinde ikilik cıkartmaya calışıp burnunu başkalarının işine sokmaya calışanlara mı kararı yiğidolar kendisi verecektir destek mı olalım KÖSTEK mi
Alt 09.05.2011, 13:47   #19
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Hoca'yı beğenende olacaktır, beğenmeyende.. Ama adamın iyi niyetliliği konusunda kimse bir şey söyleyemez.. Elindeki hamura göre sezonun ortasında aldığı bir takımı, kısmen de olsa ikinci yarıda istediği oyuncularla takviye edip ligde bıraktı..

Bardağın dolu tarafından bakıldığında zaten Rıza Hoca'dan da göreve geldiğinde beklenen ve istenen de bu sonuçtu.. Şu unutulmamalıdır, Rıza Hoca sezon başında bir takımla başladığında hedeflerine ulaşmış bir teknik direktördür.. Tüm Ulusal kamuoyu bunda hemfikirdir.. Onun için bize düşen nasıl daha önceki teknik adamlara müsamaha gösterip sabır ettiysek, Rıza Hoca'mıza hemşehrimiz olması nedeniyle daha bir hoşgörülü olmalıyız.. Çünkü babalar oğulları için her türlü hoşgörüyü göstermek zorundadır.. Rıza Hocamız bizim içimizden çıkan bir evladımızdır.. Bunu böyle görmek gerek..

Bundan sonrası için kendisininde belirttiği gibi yeni sezonun planlamasına başlanmalı hemde en yakın zamanda.. Hemen yarın hemde.. Çünkü pabuç pahalı bu ligde.. Hocamızında dediği gibi 5-6 nokta transfer vede kadroyu zorlayacak gelecekte yıldız adayı olabilecek birkaç yetenekli futbolcuyuda kadromuza katacaktır..

Sezon boyu görünen şu ki; Kalemize tabusu bizde olan bir kaleci mutlaka transfer yapılacaktır..
Bilıca'dan sonra o bölgeden oynayıp tam verim veren bir oyuncu olmadı.. Bilica ayarında iyi bir savunmacı ( hem oyun kurabilecek geriden ve de defansı derleyip toparlayacak biri)..
İyi bir sağ bek.. Abdurrahmanın uzun süren sakatlığı ve Uğru'un geldiğinden beri istenilen düzeye gelmemesi bu mevki için taze bir kanın gerekliliği hasıl olmuştur..
Grosikci'ye benzer hızlı çabuk ve savunma yönü de kuvvetli her iki ayağınıda iyi kullanabilen bir kanat elemanı.. Grosickiyle sürekli yer değiştirerek oynayabilecek bir futbolcu profili..
Muhammed Ali'den sonra Sivas'a adam gib bir 10 numara eksikliği olmuştur hep.. Bu açığı kapatmak için iyi bir 10 numara.. 10,5 numarad aolsa olur.. )
Son olarak, Eneramo'nun rakip ile uğraşırken onun boşalttığı alanlara deplase olabillen süratli, ve kapanan rakiplere karşı ceza alanında ve hava toplarında etkili yırtıcı bir santrafor....

Yukarıda futbolcu profillerine yine gelecek vaaden bir kaç transferle önğmzde sezona rahatlıkla girebiliriz.. E tabiki bu arada aramızdan ayrılacaklarda olacaktır.. Bunların da az çok kimlerin olabileceğini tüm sivas kamuoyun gayet iyi biliyor.. Nasıl devre arasında gidecek oyuncuları üç aşağı beş yukarı tahmin ettiysek , yeni sezon için gideceklerde belli zaten.. Herkese selam ve saygılar..
Alt 09.05.2011, 14:04   #20
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Riza hoca her lafinin basinda takimi sezon basinda almis olsaydim ,bu durumlarda olmazdik diyordu.Takim kümede kaldi iste takim ,bu takimin teknik patronusun.Bize öyle bir takim olusturki stadyuma gelende zevk alsin,Sivas´dan uzak ekran basindaki seyircilerde.Bildigin gibi Riza hoca Sivas´in sanayisi yok.Futbolu sanayi yapmak bir Sivas´li olarak sana düser.Öyle bir takim olusturki ,Sivas´a yatirim yapmaktan kacinanlar Sivasspor´un büyüklügünden siraya girsinler.Bu gerceklesmesi zor bir olaymi?Hayir.Sahada oynayan 11 güclü olacak ,yedek kulübende güclü olacakki,rekabet basariyi getirecek.Sivas´li kanat oyuncularina hasret kaldi,tirübünleri ayaga kaldiracak kanat oyuncularini görmek istiyoruz.Direk kaleye oyniyacak forvet oyuncularini ne zaman görecegiz,topu ezmeden ve öldürmeden golleriyle tirübünleri costuracak oyuncu istiyoruz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın