Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mükemmel Bir Maç Oldu
Alt 21.01.2012, 23:34   #1
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Mükemmel Bir Maç Oldu

Aslında bence gün sivaslıların birlik olma, dargınlıkların unutulma ve sadece sivasspor paydasında buluşma günüdür.önce başkanın doğum günü kutlanmalı, gönül alınmalı. Daha sonra Yaşlısı,genci, erkeği, kadını salı günü bütün işini önceden ayarlayıp en geç saat 17.30 da stadta olması gerekir ama olunca da öyle boş da durmamalı aslında elide boş gitmemeli atkı, bayrak kırmızı beyaz ne varsa almalı veya giymeli, önce rıza hoca diye inlemeli stad daha sonra aslanlar gibi soğuk sıcak demeden mücadele eden tekmeye kafa koyan, canını dişine takan aslan parçaları tribünlere seslenmeli, alkışlanmalı. sonra 90 dakika coşmalı, takım desteklenmeli.Çünkü bu yöneticiler, bu hoca, bu futbolcular bunu hak ediyor. Üzerinde onca kara bulut dolanmasına rağmen, herkes bir çelme takmaya çalışırken yıkılmadan ayakta durdukları için.Evet belki şampiyon olamayız ama onca oyuna karşı sivas adını zirvede tutmakta şampiyonluk kadar önemlidir.öyle ya ankaragücünün başına gelenleri hepimiz bbiliyoruz. Bizde de herkes bi tarafa kaçabilirdi.Onun için hak hakedenindir coşmalı ve çoşturmalı.
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda benozgurr'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2012, 17:13   #2
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
benozgurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında bence gün sivaslıların birlik olma, dargınlıkların unutulma ve sadece sivasspor paydasında buluşma günüdür.önce başkanın doğum günü kutlanmalı, gönül alınmalı. Daha sonra Yaşlısı,genci, erkeği, kadını salı günü bütün işini önceden ayarlayıp en geç saat 17.30 da stadta olması gerekir ama olunca da öyle boş da durmamalı aslında elide boş gitmemeli atkı, bayrak kırmızı beyaz ne varsa almalı veya giymeli, önce rıza hoca diye inlemeli stad daha sonra aslanlar gibi soğuk sıcak demeden mücadele eden tekmeye kafa koyan, canını dişine takan aslan parçaları tribünlere seslenmeli, alkışlanmalı. sonra 90 dakika coşmalı, takım desteklenmeli.Çünkü bu yöneticiler, bu hoca, bu futbolcular bunu hak ediyor. Üzerinde onca kara bulut dolanmasına rağmen, herkes bir çelme takmaya çalışırken yıkılmadan ayakta durdukları için.Evet belki şampiyon olamayız ama onca oyuna karşı sivas adını zirvede tutmakta şampiyonluk kadar önemlidir.öyle ya ankaragücünün başına gelenleri hepimiz bbiliyoruz. Bizde de herkes bi tarafa kaçabilirdi.Onun için hak hakedenindir coşmalı ve çoşturmalı.
güzel özetlemişsiniz antalya maçında ödülü hak ediyorlar
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidolar06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.01.2012, 00:42   #3
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

MAÇI izlemek nasip olmadı özetlerden izlediğim kadarıyla sivassporun net pozisyonu var pekde pozisyon vermemişiz yalnız murat akça biraz kendine gelmeli kendini geliştirmeli havalara girmiş 2 penaltı pozisyonundada o var hakem 1 tanesini verdi ya diğerinide verseydi takım arkadaşlarının emeğine yazık olurdu öce traş olmalı adama benzemeli sonrada hatalarını görüp bidaha tekrarlamamalı öyle adama karete judo tekwando yaparak girilmez hemde ceza sahasında sonrada diyoruzki hakemler aleyhimize çok penaltı veriyoyor
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2012, 23:55   #4
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Dişe diş bir mücadele oldu.Bizim takımın kondisyonu çok iyi.Her maç aynısı oluyor öne geçiyoruz rakip üzerimize gelmek zorunda kalıyor,çok pozisyon buluyoruz atamıyoruz ,sonra zorlanıyoruz.2. golü hemen bulmamız lazım.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 00:08   #5
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu maçtan 3 puan almamız harika oldu.zor bir deplasmandı.hakemler ilk yarıdaki hatalı ofsayt bayrağı dışında iyilerdi.tüm takımı kutluyorum.soğuk kış gününde içimizi ısıttılar.eneramo ve kamil in transfer edilmesinde emeği olanları tebrik etmek lazım.gerçekten çok iyi oyuncular.rıza hoca hırsını takımada aşıladı.oyun anlayışı ve hırsıyla alkışı hak ediyor.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 00:51   #6
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

FUTBOL SADECE İYİ OYNAMAK DEGİL.FUTBOL BİR ZEKA İŞİ.
BUNUDA RIZA HOCA ÇOK GÜZEL YAPIYOR.
BÜTÜN TAKIMI TEBRİK EDİYORUM.GÜZEL BİR MAÇ SEYRETTİK.
HAKEMİDE AYRICA KUTLUYORUM.HER HAKEM HER GÖRDÜGÜNÜ ÇALSA LİGİMİZ ÇOK GÜZEL OLACAK.ÇOK İYİ MAÇ YÖNETTİ.
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 00:53   #7
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Jan Rajnoch:bi futbolcu ancak bu kadar cuk oturur bi takıma be kardeşim.teşekkürler hocam,SİVASSPORu tam bir sistem takımı yaptın.
Alt 22.01.2012, 01:45   #8
mustiss58
Yeni Yiğido

mustiss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustiss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi geceler arkadaşlar
ligtv ile ilgili bir konuyu paylaşmak istedim.bugün bursaspor maçındaki ligtv yorumcusu resmen bana saç baş yoldurdu.bursaspor un eski futbolcusuymuş sanırım.adam maç öncesi programında yarım saat bursaspor u konuştu.spikerin peki sivasspor hakkında ne düşünüyorsunuz demesi üzerine takımımızla alakası olmayan yorumlar yaptı.hatta ermana emrah eneramo ya enemaro diyerek saçmaladı resmen.maç bitti maç sonunda da öyle şeyler söylediki bir bursaspor taraftarı otursa o koltukta daha objektif yorum yapardı sanırım.neyse ben müşteri hizmetlerini arayarak gerekli şikayeti yaptım.objektif yorumcular ve yorumlar istediğimi söyledim.sizde http://www.digiturk.com.tr/contactusform.aspx linkinden şikayet te bulunursanızsevirim.tepkimizi ortaya koyalım ki bir daha ligtv bizim maçlarımızda böyle fanatikleri oraya oturtup yorum yaptırmasın
mustiss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustiss58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 16:33   #9
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mustiss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi geceler arkadaşlar
ligtv ile ilgili bir konuyu paylaşmak istedim.bugün bursaspor maçındaki ligtv yorumcusu resmen bana saç baş yoldurdu.bursaspor un eski futbolcusuymuş sanırım.adam maç öncesi programında yarım saat bursaspor u konuştu.spikerin peki sivasspor hakkında ne düşünüyorsunuz demesi üzerine takımımızla alakası olmayan yorumlar yaptı.hatta ermana emrah eneramo ya enemaro diyerek saçmaladı resmen.maç bitti maç sonunda da öyle şeyler söylediki bir bursaspor taraftarı otursa o koltukta daha objektif yorum yapardı sanırım.neyse ben müşteri hizmetlerini arayarak gerekli şikayeti yaptım.objektif yorumcular ve yorumlar istediğimi söyledim.sizde http://www.digiturk.com.tr/contactusform.aspx linkinden şikayet te bulunursanızsevirim.tepkimizi ortaya koyalım ki bir daha ligtv bizim maçlarımızda böyle fanatikleri oraya oturtup yorum yaptırmasın
MEŞHURRR SEDAT 3 derler o arkadaşa; penaltıya verdi veriştirdi haklısın ama işte elin adamı TUNÇ KAYACI dan başka bizim takımı tanıyan bilen yokkii diyoruz SİVASSPOR un yazarı yok İstanbul basınında eski bir futbolcumuz bile yokkii biiz yazsın yazsada kim takip edecekkii adam reyting alsında gazetede gaza gelip yazdırsın işimiz zor anlayacann diye ukalalık ediyorum ben ....
Alt 22.01.2012, 11:38   #10
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza hoca maci alirsak yeni heddef belirliyecegiz diyordu yeni hedef icin 1 iyi kaleci 1 iyi forvert bosa giden goll pozusyonlarina dur demek icin
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
maÇ, mükemmel, oldu