Cevap: Sivasspor içimizi ısıttı!
Bizlerin duygularına tercuman oldugun icin Abdullah bey teskkurler Allah razı olsun...
Dile kolay, süper ligde tam 10 maçtır yenilmeyen bir Sivasspor var. Bu Sivasspor ... şu anda ligde, 4. sırada yer alıyor. Sivasspor’un bir başka özelliği de lider Galatasaray’dan sonra en fazla gol atan takım olması. Bu kadar pozitif oynayan, ligi forse eden bir takıma Sivaslı sahip çıkıyor mu? Kesinlikle hayır! Dün maç oynanırken, Konyaspor’da oynayan Ertuğrul Arslan aradı ve maçı sordu. O anda Sivasspor 2-0 öndeydi ve bana şunu söyledi “ Keşke bende 4 Eylül stadında olsam şimdi stat yıkılıyordur” Ertuğrul, Sivasspor’un ligde aldığı sonuçları göz önüne getirerek bu tahmini yaptı. Oysa ben 4 Eylül stadında en fazla 3-5 bin taraftarın olacağını bir gün önce yine bu sütunlardan yazmıştım ve maalesef yine yanılmadım…
Aslında Sivasspor’da kimin nasıl oynadığını ve sahada ne yaptığını yazmak adet olmuş. Şu durumda yazılacak tek konu var, o da kesinlikle Sivas’ın Sivasspor’a vefasızlığıdır.
Tekrar ediyorum, (Her zaman maça gelip destek olanları tenzih ediyorum) Sivas halkı bu takıma layık değil, bu halkın yeri kesinlikle 2.lig B kategorisidir. Başka bir şehirde böyle başarılı bir takım olsa, inanın o stat az gelir. Ama Sivas insanın büyük çoğunluğu kahvede okey oynamayı, evde televizyonda dizi izlemeyi Sivasspor’a tercih etti. Bu işin mazereti olamaz, sakın kime bana hikaye anlatmasın!
Yoğun maç trafiği yaşayan Sivasspor’da sanki biraz yorgunluk belirtileri vardı. Yukarıda da ifade ettiğim gibi ligin en fazla gol atan iki takımından birisi olan Sivasspor, dün akşam diğer maçlara oranla daha az sayıda pozisyona girdi. Tabi burada esas alan maçı kazanıp haftayı 3 puanla kapatmaktır. Sivasspor bunu başardığı içinde tebrik ediyorum.
.........
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan[/QUOTE]
|