Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor maçı tahmin ve yor
----------Nihat---------
uğur-Rajnoch-Navratil-Ziya
-------M.Nas---Kadir
Cerny------Kivanc----Grosicki
--------Cihan Özkara--------
bende bu şekilde düşünüyorum.senecky'nin hazır olmadığını düşünüyorum.hazır olmayan bir adamı oynatırsa daha başlamadan senecky de bitirebilirz.hem nihat a bir şans daha vermiş oluruz.aksi halde bu çocuk kendini zor toparlar.ama rıza hocanın nihatla konuşup motive etmesi gerrekiyor.bu tür maçların herkesin başına gelebileceğini söylemesi gerekir.kısaca gaza getirmeli.zaten onlar bizden daha iyi bilir.hem ben nihat ın kötü olduğunu düşünmüyorum.dünki maç ağır geldi bu atmosferi kaldıramadı.ama ilerde iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum.senecky galatasaray veya trabzon maçında keleye geçer ve 1. kaleci olur.ama nihatıda küstürmemeli kupada falan şans verilmeli.
maçın gidişatına göre pedrielide oyuna alabiliriz.olan oldu artık çok üstüne gidersek negatif etkilenir.yedekte olsa oyuna alır rıza hoca.rakibi çözemediğimiz maçlarda ikinci yarı girer bi kafa golü atar.kısacası kim olursa olsun en iyi şekilde faydalanmalıyız.bu sezon böyle elimizdeki malzeme bu ağlasakta sızlasakta beğenmesekte bu.bu sezon geçsin herşey güzel olacak.iş bitirici bir forvet bir sağbekle zirveye oynarız.
|