Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Bir yakın dostumun bana gönderdiği, çoğunluğunun doğru tesbit olduğu, benimde şahit olduğum notu iletmek, sizlerle paylaşmak istiyorum.
Cumartesi günü öncesinden başlayan organizasyonluğun, son gün ve saate kadar devam etmiş olmasına şahit olmaktan üzüldüğümü ifade etmek isterim.
Hava muhalefeti nedeniyle iniş yapamayan uçağı saat 17.30'a kadar yırtılan montla (Otobüse binerken bir taraftarın sıkıştırması sonucu montum iptal oldu Evde de akşam kıyametler koptu ama neyse Mecnun başkan bir mont alır heralde) soğuk olmasına rağmen beklenildi. Bu beklemenin ardından gelen açıklama ise akşam geldi. Açıklamanın özü "Pazar günü saat 13.00 tesislerde buluşuyoruz" oldu. Ne yazık ki yine organizasyonluk burada da kendini gösterdi. Oysa yapılması muhtemel proğramın, buluşmanın saatine yakın zaman için, aynı araçlarla "meydandan tesislere" gidileceği duyurusu yapılsa idi inanıyorum ki bir öncesinin 1000'in üzerinde taraftarın "kabul çadırına" sığmadığını konuşuyor olacaktık.
Bir gün öncesi karşılamaya gelenlerin %80'ini üzerinde tanıdığım, 1000'in üzerindeki insanlardan, simalardan bir gün sonra eser yoktu. Oysa daha çok taraftarın geleceklerini düşünmüştüm. Ama maalesef olmadı, eğer koca Sivasspor yönetiminde, bir organizatörlük görevi üstlenecek kabiliyet yoksa, bu konunun üzerinde durulmalı, özünde tartışılmalı, düşünülmesi, irdelenmesi lazım diye düşünüyorum.
|
ne yönetimi kardeş adamların yüzünden düşen bin parçaydı sanki kulupden cenaze çıkmıştı
başkanları gelmiyorda yöneticinin birine çarşıda heykelde bekleyen arkadaşlar var diyoruz adam banane diyor
utanmadanda mecnun başkanın sağ köşesini kapıyor
dünkü çadırdaki organizasyondan bir sivaslı olarak utandım
acaba yöneticilerimizde oyüz varmıydı utanmaları lazım bir ali koçun,mahmut özdemirin onda biri bile olamadılar