Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Siz de mi sayın Bakan?
Alt 23.03.2012, 19:17   #31
Sivas_SporLu58
Acemi Yiğido

Sivas_SporLu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_SporLu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Siz de mi sayın Bakan?

Türkiye'de 2 kişiden birisi oy veriyo bu adama vermeyin abi o iki kişiden biri ben değilim emin olun
Sivas_SporLu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivas_SporLu58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 19:24   #32
sultansehir
Yeni Yiğido

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sultansehir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konuda tüm Sivaslılar birlik olmalı ve siyasi ayrılığa düşmeden dertlerini anlatmalılar. Bence bu kabul edilemez. Bundan dolayı ulusal basında ve internet ortamında sesimizi duyurmak istiyorsak bence twitterda organize olup hastag ile Türkiye gündeminde ilk 10'a girmeliyiz ve bence organize olursak bunu yapabilir.
Alt 23.03.2012, 20:16   #33
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

[b]ÖNCELİKLE BU HABERLER BENİ ŞAŞIRTMADI STAD KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİM BELLİ STAD YAPILIP İÇİNDE MAÇ OYNANDIĞINI GÖRENE KADAR BU STADIN YAPILACAĞINA İNANMIYACAĞIM STAD PROJESİ BURDA YAYINLANINCA ÇOK SEVİNMİŞTİM BEN SİVAS MİLLETVEKİLLERİNDEN STAD YADA BAŞKA KONULARDA SİVAS LEHİNE ÇALIŞACAKLARINA İHTİMAL VERMİYORUM DÜŞÜNCELERİMİ YAZINCA VAY EFENDİM SİYASET YAPIYORSUN SİVASSPORUMUZU SİYASETE KARIŞTIRIYORSUN DİYORLAR KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSEE BENİM HAYALİM 1 2 YIL GEREKİRSE MAÇLARI İSTANBULDA OYNAYIP MEVCUT STADYUM YIKILIP YERİNE ADAM GİBİ 30 BİNDEN FAZLA KAPASİTELİ HER TÜRLÜ İKLİME UYGUN KONFORLU STADIN İŞADAMLARI BELEDİYE SPONSOR FİRMA DESTEĞİYLE YAPILMASI TOKİ GİBİ İKTİDARIN SOYGUN FİRMASI YAPACAĞINA KENDİ STADIMIZI KENDİMİZ YAPMAK EN DOĞRUSUDUR AYRICA TRABZONA DENİZ DOLDURARAK STAD YAPAN İŞ SİVASA GELİNCE YAVŞAKLIĞI TUTAN ZİHNİYETİDE KINIYORUM KAPASİTEYE KARŞI ÇIKAN İLLERİDE KINIYORUM İNŞALLAH HEPSİ AMATÖRE KADAR DÜŞER HEPSİNİNDE CANLARIDA CEHENNEME [:/b]
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.03.2012, 21:02   #34
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[b] DÜŞÜNCELERİMİ YAZINCA VAY EFENDİM SİYASET YAPIYORSUN SİVASSPORUMUZU SİYASETE KARIŞTIRIYORSUN DİYORLAR KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSEE [:/b]
bu konuda siyaset yapıldığını düşünenlere acıyorum doğrusu...bizim gayemiz üzüm yemektir, bağcıyı dövmek değil..yapsınlar stadı hakkını verelim bizde..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2012, 21:12   #35
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu iş artık kabak tadı vermeye başladı...Yaklaşık olarak 5 yıldır Sivas'a 30 binin üzerinde bir kapasitede stat yapılacağı sözü verildi..Bu söz her seçimde de tekrararlandı ama bir türlü hayata geçirilemiyor...Site olarak bu zaman kadar yeni stat konusunda yapmadık kampanya da bırakmadık;çünkü bu sitenin üyeleri bikliyor ki Sivas'a gelecek için yapılacak her türlü yatırım Sivas'ın lehine olacak..Bazıları zaten mevcut stadı dolduramıyoruz gibi içi boş,gelecekten bi haber laflar etse de bizler doğup büyüdüğümüz bir şehrin geleceğine katkı yapacak 30 bin ve üzeri stat kapasitesinin olmasında ısrar etmeliyiliz ve edeceğiz de...Bu satırların yazarı 5 yıldır bu konuda sayısız mesajlar yazsa da bu konu olmadığı müddetçe biline ki 33000 bin kapasite ve üzerine yazılar yazmaya devam edecektir...Bizlere söz verenler lütfen sözlerini tutsunlar;çünkü biz onlara verdiğimiz destekle şu anda orada bulunmaktalar...Yerel seçimlere 1.5 yıl kala umarım bize en son geçen seçimden önce verilen;hatta seçimden önce Tokinin sitesinde Sivas'a 33000 kişilik stat yapılacak ihale ilanınını da çıkartanlar lütfen sözlerinde dursunlar...Umarım bu konu bizim istediğimiz şekilde tatlıya bağlanır...Benim düşündüğüm hatta inanmak da istemediğim haber de duydum;güya bizim stadın ihalesi yerel seçimler öncesine alınmış diyor bazıları..Bu haberin doğruluk derecesini de bilmiyorum..Umarım doğru değildir..Bize uzun zamandır sürekli söz verenler umarım taraftarın haklı sesine kulak verip 33000 kişilik stat ihalesini bir an önce yaparlar....Bizi başka bir ilin stat ihalesi ve stat kapasitesi hiç ilgilendirmiyor..Her ile uygun kapasiteside stat yapılmasını her taraftar gibi Sivas'ın yiğidoları da gönülden istiyor...Son olarak 5 yıldır hiçbir şehrin bizim istediğimiz kadar 30 bin kapasiteli bir stadı istediğini ve bu konuda bu kadar mücadele ettiğini de hiç düşünmüyorum..Çünkü bu yapılan mücadele ile Sivas'n bu 30bin ve üzeri stadı anasının ak sütü gibi hak ettiğini düşünüyorum...Yakında bu olayın da kokusu çıkar;çünkü dumanı tütmeye başaldı bile..Bu konuda bizim haberimizin olup sitede gereken yazının çıkması umarım bizim için olumlu etki yapar...BU TARAFTAR KADAR 33000 KİŞİLİK STADI HAKEDEN BAŞKA BİR TARAFTAR OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM..Umarım sesimizi duyan birileri çıkar da bu konuda bir açıklama yapar....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2012, 22:05   #36
58SARKISLALI58
Yiğido

49 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 58SARKISLALI58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu nasil is yav hasan ali turkusu ettiler stad yapildi ha yapilacak simdide 25bin yok 33bin derken ben soz veripde yapmayanin sozunun arkasinda durmayanin ..
58SARKISLALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2012, 22:13   #37
halterci
Acemi Yiğido

halterci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 halterci Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar tek buraya yazmakla olmaz başbakanlık ve tokiye de yazınız biz sivasspor sevdalıları olarak biz bunu yapmamız lazım artık bakan dan ve sivaslı milletvekillerinden hayır yok bize
halterci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2012, 22:17   #38
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

söyleye söyleye dilimizde tüy bitti, tokinin amacı sivasa yatırım değil ki, amaç para kazanmak, kazandığı parayla gidip trabzona rizeye yatırım yapmak, sivasa yatırım yapmanın ne getirisi var ki zaten %70 garanti gidip %10 aldıkları diyarbakıra tunceliye yatırım yaparlar, eh memleketi zaten doğu karadenizliler yönetiyor, artan para da oraya....
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kurtay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2012, 23:02   #39
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim stadımız bize yeter bırakın yaptırmasınlar. Biz stadımızda 3.ligde de oynadık şampiyonluklar yaşayıp süper lige kadar geldik ve süper ligin de tozunu attık. İhtiyacımız yok bizim stada falan biz bize yeteriz
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2012, 02:50   #40
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Artık anlayın arkadaşlar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün memleketi Kayseri ye tüm projeler hemen tamamlanıp yapılıyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın memleketi Rize ye takımları süper ligde olmadığı halde 2.stat hemen yapıldı.Bizde bu milletvekilleri ( Trabzonspor maçının hakemi için TBMM ye önerge veren Malik Ejder Özdemir hariç) ve duyarsız,etliye sütlüye karışmayan,biraraya gelemeyen bürokratlar oldukça çok haksızlığa uğrarız.Hamza Yerlikaya 5 sene mecliste bizi temsil etti güya, ne yaptı? Bir de sporun içinden gelen birisi..
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bakan, sayın, siz