Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Adalet Nerede ?
Alt 17.05.2012, 20:59   #21
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Adalet Nerede ?

Alıntı:
sivasliapocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabii onlarda adalet var burada yok ya bi kwrw kale arkalarında kar,su gibi şeylerin koltukları kirlettiği ve ıslattığı için giden yok şu stad bii yapılsa biz orayıda inletiriz
kesinlikle katılıyorum sana kardeşim. Önce insan kendisinin adam yerine konduğunu görmesi gerekiyor. İngiltere ligini izlerken diyorum ki böyle stada gittiğinde insan kendini gerçekten iyi hisseder ya. Gitmek için can atar. Bizde nasıl stada bi gidiyoruz koltuklar berbat kale arkasına dürbün gerekiyor ki göresin zaten estetik adın hiçbirşey yok. Bi gitsen bi daha gidesin gelmiyor. Güzel bir stadla ben 33000 kişi olmasa bile 30.000 kişiyle oynayacağını düşünüyorum sivassporun hele bi de iddiası olursa tamamen dolar.
kkemal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Adalet Nerede ?
Alt 17.05.2012, 22:21   #22
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Adalet Nerede ?

Resmi ihaleler.com da ihale şartnamesi de çıkmış;madde madde açıklama yapmışlar..Bir sitede ihale sitesine abone olan birisi bilgisayarına indirip açıklamaları yüklemiş..Buna göre inşaat süresi 800 günmüş...Şimdi sıkı durun size bir haber daha vereyim:Bugün tv58 de saat 17 sıralarında gençlik haftası nedeniyle Labirent Proğramına konuk olan Gençlik Spor İl Müd. Salim Kılıç ı 1 saate yakın dinledim..Salim Bey önce bu hafta yapılacak etkinliklerden bahsetti..Söz döndü dolaştı Sivas için yapılacak yatırımlara döndü...

Salim Bey de Fuar alanı spor kompleksinden bahsetti..

Konuşamsında dikkatimi çeken en önemli şey Toki nin Sivas'a sadece 25000 kişilik stat ve gençlik merkezi,G.Spor İl müd. binası ve lojmanları yapacağını söylemesiydi..Yani Toki nedendir bilinmez Yüzme Havuzu ve 1000 kişilik Spor Salonunu yapmaktan vazgeçmiş..Sadece 25000 kişilik Stat yapılacakmış..

Sonuç olarak Stat arazisi eskiden Toki'ye 33000 kişilik stat,1000 kişilik Spor salonu,1500 kişilik Spor Salonu 4 tane çok amaçlı salon,G.spor il Müd. hizmet binası,10 adet lojman karşılığı yapılacakken şimdi sadece Stat arazisine karşılık 25000 kişilik Akıllı Stat yapılıyor..Eğer yanlış anlamadıysam Kapasite 8 bin düşürüldüğü için Atatürk cad. deki kapalı Salon verilmeyecek ki 1000 kişilik salon yapılmıyor,1500 kişilik tam olimpik kapalı havuz yapılmıyor sadece 25000 kişilik stat ihalesi yapılıyor..

Bu işten kimin karlı çıktığının muhasebesini artık size bırakıyorum...25000 kişilik stat taş çatlasa 40 Trilyon bilemediniz 50 Trilyon eder..Gençlik Merkezi ve 4 Salon,Bölge binası lojmanlarda 10-5-15 trilyon en fazla etse maliyet en fazla 60-65 Trilyonu geçmez...Stadın maliyetini G.spor il. Müd. 90-100 Trilyon olarak hesaplandığımna göre aradaki farka ne kadar olur;kar mı zarra mı olur varın siz hesabını yapın...

Toki ye Helal Olsun adamlar 2009 da yaptığı pazarlığın bile altına düştüler...

Onlar Toki nin çıkarını düşünüyorlar ya bizimkiler neyi düşünüyor sizce?
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
adalet, nerede