galiba sporxte de bu haber yer alıyor ayrıntılarda gerçeği yansıtmadığı yazıyo ama başlık hiç öyle demiyor bıçaklı saldırı diyor
Sporxi de kınıyorum ve kınayalım
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ankaradan donen arkadaslar ıle goruştum trıbunde ufak tefek tartışmalar cıkmıs,bu gençler aynı otobuste sıvas tan ankara ya gıden cocuklar,bır de şu futbolcular maç bıtımı trıbune forma atmaktan vazgeçsın en son bjk maçında oldu mıllet bırbırını ezıyo 3-5 kişı telın dıbınde bırbırını yıyoq
Hakeme kızdığımız bir pozisyon sonrası koltuğun yarısı atıldı, oda zatek küçük parçalar halinde iki üç parça diyebilirim. Oda tel örgünün tam dibinde karlar vardı onun yanına düştü boş bi alan saha nere atılan parça nere oda atılmasa güzel olurdu ama oldu işte..
Ben görmediydim koltuk atıldığını kavganın sebebinide anlıyamadım
26.02.2012 Pazar günü saat: 13.00 da oynanan Gençlerbirliği - Sivasspor mücadelesi esnasında Sivasspor Tribününde "Bıçakla Yaralama" olduğuna dair yayıncı kuruluş tarafından yapılan haberin gerçeği yansıtmadığı ve olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı Sivasspor Yönetiminin haberi duyduktan sonra Maçın Gözlemcisi, Stad Müdürü ve Emniyet yetkilileriyle yaptıkları görüşme sonrası ortaya çıkmıştır.
Olayın esasının maçın gözlemci raporundan da anlaşılacağı üzere maç esnasında Epilepsi hastası olan bir tarafatarın nöbet geçirdiği ve sağlık ekiplerince acil müdahelede bulunulduğu yönündedir.
"Sivasspor ile ilgili tüm gündem konularını ve güncel takım kadrosunu Mynet Kalitesiyle ilk öğrenen siz olun. Sivasspor ile ilgili son dakika haberleri, oynadığı maçları, en son transferleri ve Sivasspor son puan durumu Mynet Spor kalitesiyle sizlerle."
Daha takım kadrosunu bile güncellememiş Akın Vardar, Mahmut Boz gibi Sivasspor'dan gönderilmiş futbolcuları bile hala Sivasspor kadrosunda gösteren bir sitenin haberine niye değer verilsin ki...
öncelikle lig tv yi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.iyi niyetimizden kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.fakat çokta istenmediğimizi biliyorum.9 kişiyle beraberliği bulmamız bazılarının zoruna gitmiş olabilir.biz her zaman başarılı bir şekilde süper ligde olacağız.hazmetseler iyi olur.