Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetime Öneridir...!
Alt 06.12.2012, 11:40   #11
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetime Öneridir...!

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Taraftarların stadyumdan uzaklaşmasına neden olanların bir kısmını da, giriş ve çıkışta yaşanılan sıkıntılardan kaynaklandığı hepimizce malumdur. Turnike girişlerinde başlayan ;

1- Yağmurlu havada gelen taraftarın şemsiyesinin elinden alınması ile çıkışta kırık dökük şemsiyelerle yer değişimi yaşanması,

2- Kombine alıp kulübe bir nevi oynanmamış karşılaşma ücretini sezon başında peşin verip, giriş turnikelerinin bağımsız turnikeden giriş yapılmaması,

3- Elinde Sivasspor bayrağı hatta yaşadığımız için söylüyorum, şehitlerin bulunduğu hafta Türk bayrağımızın plastik tutak kısmının alınması,

4- Yanında getirdiği ve içerisinde oturakların "çok temiz...! " olmasından dolayı minder çantasının içerisine, bir bardak pet suyun (içeride satılan suyun aynısı) elinden alındığı,

5- vs. vs.

adeta dilimizde tüy biten bu problemlerin giderilmesi için Sivasspor yönetiminin çok basit bir uygulama (görevlendirme) ile yiğidoların gönlünün kazanılacağını ümit ediyorum...

Yiğidolar, geçmişinin de incelenmesinden anlaşılacağı üzere, mütevazi taraftar topluluğuna sahip, agresif yapısı olmayan, adeta bir seyirci kitlesidir.

Bu nedenle Sivasspor Yönetimi, tesislerde istihdam ettiği personellerden uygun gördüklerinden, her kapıya, Yönetim adına (gözlemci konumunda) görevlendirme yapması ile bahsedilen olumsuzlukların önüne geçileceğini ümit ediyorum.

Sivasspor-GS karşılaşmasında uygulanıldığında meyvesini alacağına inanıyorum...
gardaş yazıyonuzda duyan varmı uyguluyan varmı sen ona bak.böyle gelmiş böylede gider.yönetim aklıbaşında işden anlıyan disiplinli organize işinden bilenleri göreve alması lazım
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.12.2012, 11:54   #12
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1-Koltuklara eşşeği getirsen pisliği görünce oturmaz

2-tuvaletlerin suları genelde kesik oluyor (VİP haric)

3-maraton ve kale arkasında wc giden kolidor sular altında kalıyor ve haftalarca temizlenmeden kalıyor insanlar paça sıvayıp zıplaya zıplaya geçiyorlar

4-Sigara içenlere ve o kalın sesleriyle sürekli küfürler yağdıranlara güvenlik aldırış etmiyor.

5-Kapı girişlerinde bilet okunmadı abi diye güvenlik cep yapıyor biletleri

6-Taraftar grupları özellikle maratonda bir biletle 2 şer ikişer kendi adamlarını almaya calısınca oradada arbade yaşanıyor.

7-otoparktan stadyuma giriş kapılarını açmayı bazen unutuyorlar defalarca arabamı park edip tellerden atlamak zorunda kaldım.

NOT :Bütün bu aksilikler maçlara gelmememize bahane olamaz Sivasspor yense de yenilsede herşeye değer.Mecnun Başkanımıza saygılar sevgiler
Alt 06.12.2012, 13:52   #13
Rallim58
Gast

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1-Koltuklara eşşeği getirsen pisliği görünce oturmaz

2-tuvaletlerin suları genelde kesik oluyor (VİP haric)

3-maraton ve kale arkasında wc giden kolidor sular altında kalıyor ve haftalarca temizlenmeden kalıyor insanlar paça sıvayıp zıplaya zıplaya geçiyorlar

4-Sigara içenlere ve o kalın sesleriyle sürekli küfürler yağdıranlara güvenlik aldırış etmiyor.

5-Kapı girişlerinde bilet okunmadı abi diye güvenlik cep yapıyor biletleri

6-Taraftar grupları özellikle maratonda bir biletle 2 şer ikişer kendi adamlarını almaya calısınca oradada arbade yaşanıyor.

7-otoparktan stadyuma giriş kapılarını açmayı bazen unutuyorlar defalarca arabamı park edip tellerden atlamak zorunda kaldım.

NOT :Bütün bu aksilikler maçlara gelmememize bahane olamaz Sivasspor yense de yenilsede herşeye değer.Mecnun Başkanımıza saygılar sevgiler
Taraftarın yaşadığı problemlere kulağını tıkayan bir yönetim anlayışı düşünülemez. Eğer vurdunduymazlık devam ederse ancak bizler gibi kapıdan kovulsa bacadan giren, gerçek sevdalı 3-5 bini geçmeyen taraftar kitlesine futbol oynamaya da mahkum olur.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.12.2012, 20:03   #14
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetim uyuma taraftara sahip çık...

Yönetim taraftar elele olmalı dertler dinlenmeli aksi halde mevcut taraftraı bile kaybeder. O zaman Sivas'ada Sivassporada yazık olur. Stadda gerekli tebdir ve düzenlemelerin yapılması gerekir.
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2012, 23:46   #15
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

baskan devreye gir artık ya stadın dolması için yapın şunları artık
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2012, 08:30   #16
Rallim58
Gast

Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
baskan devreye gir artık ya stadın dolması için yapın şunları artık
Yönetim kuruluna seçilen üyerlere, görev taksimatı yapılırken herkesin kişisel bilgi ve becerileri göz önünde bulundurularak tevdi edilir.

Başkan da bu konuda mutlaka görevlendirme yapmıştır. Bu görev tevdi edilen her kim ise, 2 sezonu aşkın süredir yaşanılan "taraftarın stadyum problemini" çözemediğinden dolayı derhal görevden alınarak, yerine getirilen sorumlu kişi kamuoyu ve taraftarlar ile paylaşılmalıdır.

Çözümsüzlük içerisinde devam edeceğini düşünmek bile istemiyorum.
Alt 07.12.2012, 09:39   #17
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kulüp de maç içinde sahaya atılmasından sonra ceza almamak için yapıyor.
Ancak o kadar abartılı bir durum var ki yağmurlu havada maç izlemeye gelen adam dönüşte şemsiyesi alındığı için arabası yoksa evine ıslanarak dönüyor.
Bu ve bunun gibi bir çok örnek sayılabilir. Çok yerinde bir konu açılmış...
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35kağan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
yönetime, Öneridir