06.12.2012, 11:40
|
|
Usta Yiğido
417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Yönetime Öneridir...!
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Taraftarların stadyumdan uzaklaşmasına neden olanların bir kısmını da, giriş ve çıkışta yaşanılan sıkıntılardan kaynaklandığı hepimizce malumdur. Turnike girişlerinde başlayan ;
1- Yağmurlu havada gelen taraftarın şemsiyesinin elinden alınması ile çıkışta kırık dökük şemsiyelerle yer değişimi yaşanması,
2- Kombine alıp kulübe bir nevi oynanmamış karşılaşma ücretini sezon başında peşin verip, giriş turnikelerinin bağımsız turnikeden giriş yapılmaması,
3- Elinde Sivasspor bayrağı hatta yaşadığımız için söylüyorum, şehitlerin bulunduğu hafta Türk bayrağımızın plastik tutak kısmının alınması,
4- Yanında getirdiği ve içerisinde oturakların "çok temiz...! " olmasından dolayı minder çantasının içerisine, bir bardak pet suyun (içeride satılan suyun aynısı) elinden alındığı,
5- vs. vs.
adeta dilimizde tüy biten bu problemlerin giderilmesi için Sivasspor yönetiminin çok basit bir uygulama (görevlendirme) ile yiğidoların gönlünün kazanılacağını ümit ediyorum...
Yiğidolar, geçmişinin de incelenmesinden anlaşılacağı üzere, mütevazi taraftar topluluğuna sahip, agresif yapısı olmayan, adeta bir seyirci kitlesidir.
Bu nedenle Sivasspor Yönetimi, tesislerde istihdam ettiği personellerden uygun gördüklerinden, her kapıya, Yönetim adına (gözlemci konumunda) görevlendirme yapması ile bahsedilen olumsuzlukların önüne geçileceğini ümit ediyorum.
Sivasspor-GS karşılaşmasında uygulanıldığında meyvesini alacağına inanıyorum...
|
gardaş yazıyonuzda duyan varmı uyguluyan varmı sen ona bak.böyle gelmiş böylede gider.yönetim aklıbaşında işden anlıyan disiplinli organize işinden bilenleri göreve alması lazım
|
|
|