Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı
hay ağzını seviyim gardaşım.sivaslıyım diyen başka takım peşinde goşuyorsa stada gelmesin.ben her hafta yiğenlerimden rapor alıp televizyondanda takip ediyom.her hafta aynı sayı var.ya5 bin yada 6 bin seyirci oluyor.bundan 500 kişi taraftar yok bile.başka takımın sivas ne fatydası var gardaşlarım yapmayın etmeyin tutmayın.bir gardaşım ne güzel demişti istanbul takımlarına kısaca İT diye İT'in peşinden gidilirmi hiç.
|
gardaş yapmayın sivaslıyım diyip başka takımları tutuyorlarsa birazda iş size düşüyor.zamanında fenerin maçlarına gitmek için adam toplar arabamla götürüp getirirdim.stad kapılarında çok sabahladım.maça giderken ölümden döndüm.ama
çok şükür darıca gençlerbirliği maçından sonra feneri bıraktım şimdi fener
İT takımı
diyor.tek sivas ı tutuyorum.o günden beri sivas maçlarına her seferinde yanımda bir kaç kişi götürüyorum parası olmayanın biletinide çok aldım zorla sivas maçına götürdüklerim şimdi istanbuldaki maçlara saat kaçta gidiyoruz diye bana soruyorlar benden fanatik olanlarıda var.en az 10 kişiye
İT takımını bıraktırdım
tek sivası tutuyorlar.gazetelerde ve televizyonlarda sivas tan pek haber bulamıyorlar.ben bu site sayesinde dakika dakika haber aldığım için sanki mahallede basın sözcüsü gibi oldum ben den bilgi alıyorlar.
İT takımlarını tutanlara
kızana kadar onları kazanmak için bişeyler yapmamız lazım saygılar