Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'u Karıştıran Teklif
Alt 20.01.2013, 04:06   #1
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor'u Karıştıran Teklif

dün hep sol kanattan ziya ve grosickiyle tehlikeli ataklar geliştirdik. dün ki maça baktığımda ziya,adem,erman ve grosicki takımın en iyi isimleriydi. zaten oyuncu alamıyoruz birde tutup grosicki gibi bir oyuncuyu gönderirsek çok yazık olur. ilk yarının istatistiklerinde ceza sahasını en çok top taşıyan 2. oyuncu olmuş ligde. birazda onun getirdiği topların değerlendirilmesi gerekiyor. inşallah en azından sezon sonuna kadar takımda kalır.
Alt 20.01.2013, 06:03   #2
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

rıza hoca sende yaptın aynısını defalarca besiktasa zarf attın belki seni örnek almıştır adam..ayrıca bu takımın başında futbolu bile düzgün bi hoca olsa eminimki çok daha iyi bi durumdaydık
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 06:06   #3
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

ayrıca grosicki bu takimın en yetenekli futbolcu her an skora etki edebilecek kapasitede bence kalması lazım
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 07:26   #4
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Teklif alan oyuncunun aklı karışmıştır, ondan daha fazla bir fayda bekleyemezsiniz. Profesyonel alem bunu gerektirir. Grosickide daha ilk deneyimini yaşıyor galiba. Ama açıklamalarında o kadar olağan dışı bir durum yoktur. Bu forumdakilerin hepsi futbolcu olsa onlarda açıklamaları bu şekilde olabilir. Büyütmeye gerek yok. Önümüzde çok kısıtlı bir zaman var. Ederini iyi hesaplamalı ve zarar etmeden satmalıyız. Bu alemin gerekliliğidir. ama satıpda bir iki kıytırık oyuncu alacaksak olmaz. İyi etüt edip yerine kaliteli oyuncular almalıyız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2013, 09:05   #5
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Rıza çalımbAy Bjk ile flörtleşirken iyi bırak bu işleri
Alt 20.01.2013, 09:20   #6
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Senin bjk için yaptıkların doğru,herkese yakışan bir hareket ama Grosicki'nin söyledikleri(ki bana göre kötü birşey söylememiş) yanlış öyle mi? Bırakacaksın bu işleri önce kendine bak sonra başkasına laf söyle.Bugün hala Sivasspor'un başındaysan o ilkel futbol anlayışın yüzünden değil Erman,Eneramo,Grosicki'nin bireysel çabaları sayesinde buradasın.Onlarıda kaybedersen ne olduğun ortaya çıkar.

Benim şuana kadar anladığım birşey var.Rıza efendi takımı dağıtmadan ayrılmayacak.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 11:15   #7
ressam58
Acemi Yiğido

ressam58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 ressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDIressam58 TAM BIR BEYEFENDI

Kamiiiil.....akıllı ol...haa olmuyor musun?? kapı orda KAYBOL HEMEN!!!!
ressam58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 11:23   #8
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

ya arkadaş sanki teklif veren takım da kim kıçı kırık kasımpaşa. kamil sırf istanbul olduğu için hemen ağzını ayırmıştır. git oyna taraftarı yok bişeyi yok ne anlayacaksan. hoş bizim stad ta boş oluyorya gerçi.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.01.2013, 11:43   #9
kürşadın soyu
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kürşadın soyu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Grosicki takımın en etkili oyuncusuymuş.. Grosicki her an skoru değiştirebilirmiş.. Ya nerenizle izliyorsunuz Grosickiyi anlamıyorumki. Ben bu kadar tecrübesiz bir oyuncu görmedim. Ben bu kadar rezil bir 10 numara görmedim. Bu kadar basit top oynayan, takım içindeki arkadaşlarıyla anlaşmazlık halinde olan bir oyuncu görmedim. Daha doğru düzgün içeriye top taşıdığını görmedim. Aklımda kalan bir Gaziantep maçında kaleciyi geçerek attığı gol. bir de samsun maçında çatala attığı gol. evet istediği zaman sokru değiştiriyor maşallah Kamile.
kürşadın soyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 11:51   #10
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kürşadın soyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grosicki takımın en etkili oyuncusuymuş.. Grosicki her an skoru değiştirebilirmiş.. Ya nerenizle izliyorsunuz Grosickiyi anlamıyorumki. Ben bu kadar tecrübesiz bir oyuncu görmedim. Ben bu kadar rezil bir 10 numara görmedim. Bu kadar basit top oynayan, takım içindeki arkadaşlarıyla anlaşmazlık halinde olan bir oyuncu görmedim. Daha doğru düzgün içeriye top taşıdığını görmedim. Aklımda kalan bir Gaziantep maçında kaleciyi geçerek attığı gol. bir de samsun maçında çatala attığı gol. evet istediği zaman sokru değiştiriyor maşallah Kamile.

Son cümle özetliyor.İstediği zaman değiştiriyor maçı veya istediği zaman oynuyor.Dün oynama hevesi yoktu ayağıma gelen topları kaptırmıyım diye bir görüntüsü vardı.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
2yarı tek kale oynadık, Çalımbay, karıştıran, rıza, sivassporu, teklif