Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.02.2013, 14:14   #141
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sabahtan beri İstanbul medyasının yorumcularını okuyorum. Dersinki arakadaş Fenerbahçe kendi kendine maç yapıyordu yenildi. Azıcık bizim takımı yazın beyler...
Utanmadan birde fb 2-Sivasspor 1 yazdılar...Sonrada düzelttiler O kadar içlerinde kalmış...Yiğidoyu yiğitliğinden galibiyetinden dolayı yürekten kutluyorum..Helal olsun...
Alt 04.02.2013, 14:20   #142
bigacti0n58
Yiğido

bigacti0n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 bigacti0n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bileğimizin hakkıyla aldık ama eneramoya gerçekten helal olsun sakat sakat adam döktürdü futboluyla
bigacti0n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2013, 16:15   #143
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Karabük 3 atıyorsa biz de atabiliriz futbolda her şey var Barcelona Real Soceidad a kaybediyor Fener bize mi yenilmeyecek. Pes etmek yok bu maç 50 bin Fenerlinin önünde bizim olacak.

Maçtan önceki yorumum Fener 2 farkla kazanır 1 puan şahane olur diyenlere inat yazdğımım maç öncesi mesajımdır isteyen açıp bakabilir . Bizim şu sürekli Eneramoya takıma sallayan tayfa yine 1-2 gün kaybolur sonra türerler.
Alt 04.02.2013, 17:01   #144
nunni5858
Yeni Yiğido

18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 nunni5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Görüşünüze katılmamakla beraber saygı duyarım..Hakanın kötü bir oyuncu olduğunu kastetmiyorum sadece süper ligde oynaması için zamana ihtiyacı var..Kendini zorladığı için bunun yüz ifadesine yansıması da normal..Adem çıktıktan sonra oyunu açıcı kimse olmadığı için baskılara boyun eğip takımın gol yemesi de bu yüzden oldu..Ta ki oyununu beğenmesem de Hayrettin oyuna girene kadar..Takımın bir nebze baskıdan kurtulmasında etken oldu..Defanstan çıkamayan Eneramo bundan istifade ederek Sivassporun galibiyet golünü kayıt etti..Yani bir taraf aksadığında başka bir tarafta bunun ceremesini çektiği için oyuncuların görevlerini tam anlamıyla yerine getirmesi gerekiyor..
o zaman ilk yarı ikinci yarı olarak değerlendirelim.ilk yarı fenerin gol pozisyonu çok golde olabilirdi penaltıyıda katabiliriz.ilk yarıda sivasın gol pozisyonu hiç yok.ikinci yarıda sivasın iki net pozisyonu var fener ceza sahası dışında oynadı ama net bi pozisyon olmadı gol dışında golde yanlış eşleşmeden geldi.kardeş gelecek haftalar gösterecek adem bu takımda kolay forma giyemez.birde enaramonun şut çekmeden önce hakanın defansı üzerine çekmesine hucuma destek çıkması çok iyiydi ademi böyle hiç görmedim....(2.şutumuzda).trab zon maçında inşallah galip geleceğiz adem sakat hakan oynarsa daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum....
nunni5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nunni5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2013, 18:06   #145
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
nunni5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman ilk yarı ikinci yarı olarak değerlendirelim.ilk yarı fenerin gol pozisyonu çok golde olabilirdi penaltıyıda katabiliriz.ilk yarıda sivasın gol pozisyonu hiç yok.ikinci yarıda sivasın iki net pozisyonu var fener ceza sahası dışında oynadı ama net bi pozisyon olmadı gol dışında golde yanlış eşleşmeden geldi.kardeş gelecek haftalar gösterecek adem bu takımda kolay forma giyemez.birde enaramonun şut çekmeden önce hakanın defansı üzerine çekmesine hucuma destek çıkması çok iyiydi ademi böyle hiç görmedim....(2.şutumuzda).trab zon maçında inşallah galip geleceğiz adem sakat hakan oynarsa daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum....
Öncelikle fb Sivas maçı fenerin fovori olduğu fakat 3 ihtimalli bir maçtı..Bence futbolda şu şöyle olsaydı mantığı yoktur..Hatırlayınız bizim şampiyon olduğumuz yılda fb ts maçı en az 10 0fb nin üstünlüğü ile bitmesi lazımken fenerin hiç bir atağı gol olmadı ve berabere bitti..Aynı şekilde bizim bu haftaki gs maçını izlediyseniz en az 4-5 net golun olabileceği bir maçken berabere bitti..Bazen derler ya hatice değil netice önemli ve Sivas öyle bir haftada öyle bir yerde neticeye gittiki bırakın 3 puanı bence 9 puan almış gibi oldu ...
Alt 04.02.2013, 18:17   #146
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
nunni5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakandaki düşümcem bu maçla beraber oynadığı bütün maçları kapsayan görüşümdü..Mevkisinden dolayı ümit vaat edebilir ama banko oynayacak durumda olduğunu düşünmüyorum..Çünkü tecrübe eksikliğinden dolayı ne kadar iyi niyetli olsa da çok faullu oynadığı maçlar oldu..İyi niyetli hakemler sayesinde kırmızı kart görmediğine dua etmesi lazım..Bu maçta da hakemin negatif tavrından dolayı endişem bu yüzdendi..Rölantıda geçen maçlarda iyi bir oyun sergileyebiliyormuş gibi gözükebilir ancak gerginliği,stresi yüksek maçlarda orta sahada daha da fazlasını yapmak zorunda..Mesela Erman ön liberonun önünde durduğu için Ademin çıkması onu da etkiledi..Erman ileriye katkıda bulunabiliyorken Ademin çıkmasından sonra baskıdan ötürü defansa yardım etmeye başladı..Yani orta sahanın tavrı maçın durumunu belirler..Orta saha aksarsa diğer bölgeler daha fazla çalışmak zorunda kalır..İnşallah daha iyi oyunlar sergileyeceğini umuyorum..Trabzon maçından da inşallah galip geleceğiz..
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2013, 18:30   #147
musa harun
Yiğido

musa harun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 musa harun Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kara Boğa golde atar takla da
ikiside havada kalmış
musa harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2013, 22:58   #148
yi6ido
Acemi Yiğido

yi6ido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 yi6ido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cılgınsivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçın en iyisi:grosicki hariç hepsi
en kötüsü:grosicki
kazandık mutluyuz önümüzdeki maçlara bakıcagız
şu adama kötü dedin ya helal sana kardeş... daha başka sözüm yok
yi6ido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yi6ido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 00:32   #149
NECMEDDİN ÖZBEK
Yeni Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

grosicki iyi bir futbolcu bu ara transferde biraz kafasını karıştırdılar ama düzelir ve sivassporada önemli katkılar sunar
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2013, 08:34   #150
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

şimdi yorum yazmak istemiyorum pazar gününü bekleyeceğim o trabzon olacak sivas düşmanı yavşakları yendiğimiz zaman gerekeni söyleyeceğim. benim için önemli olan trabzonu yenmek başka sıkıntım yoktur.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı