Sivassporun haklarını savunma görevi futbolculara kaldıysa vay halimize ....
doğru söylüyorsun futbolcu maç içinde haksızlığa tahammül edemiyor hakkını aramak için hakeme itiraz ediyor hakemde senmisin itiraz eden al sana sarı kart hoop haftaya cezalı bu durum böyle devam ederse her hafta bir kart cezalısı futbolcumuz olur heralde
Ne zaman bitecek yapılan şer...sizlikler ne zaman bitecek haram para kazanmalar. Öyle bir şey ki adamlar galibiyete 900 bin alıyor. Futbolcu o haram parayı da evine götürüyor. İşler basit değil önemli
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yönetimden şu haklarımızı savunacak tek bir adam dahi bulmak bu kadar zor mu
Fikret ünsal zamanında saçma sapan konuşurdu ama gündemde kalırdık sürekli
Ağzı güzel laf yapan birisi çıksa ne rıza hocaya ne de futbolculara açıklama yapma gereği kalır
Korktuğum ziyanın bu açıklamalarından sonra ona bir ceza daha gelmesi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Yeri gelince sukadar sivasli var bu kadar sivasli var peki okadar sivaslinin dernekleri hukukculari yönetimi hicmi bu milletin yani sivaslilarin hakkini koruyan yada savunan kimse neden yok nerde bunlar hakkimizi zaten gelen yiyor giden yiyor simdide hakemler takmis kafayi nerde bu millet nerde bu devlet yeter artik demeli????????????
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu sezon bize yapılan hakem hatalarına Hoca isyan eder Futbolcular isyan eder Yönetimden nedense hiç isyan sesi çıkmaz..Bizlerde taraftar olarak oturur kuzu kuzu hakem hatalarını izleriz kimseye birşey olmaz olan Sivasspora olur...
Yönetim zaten bazıları tarafından mimlenmiş durumda. Çamuru attılar ama izi kalır. Yönetim antipatik olmamak için fazla yüklenemez, yüklenme göre taraftara düşer.
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bende her maç yaptığın kademe hatalarına isyan ediyorum penaltı olmayan pozisyonda boşuna sarı yedin boşuna itiraz ettin kayseri maçında yoksun kendine gel