Cevap: Futbol Kültürü
kafadan 3 büyük zihniyetin silmen gerek kardeşim..
Bu nasıl olacak ilk başta yöneticin,teknik direktörün ve futbolcun bu büyütülmüşlerin sempatizanlığını yapmayacak...
Biz her ne kadar taraftar olmayı beceremesekde seyirci Potansiyelimiz vardır mesele bunu tekrar kazanmakta,hepimiz görüyoruz ki hersene stada gelen taraftarımız azalmakta ACABA NEDEN?
Bu sene süper ligde 8.senemiz,ligde 2 sene şampiyonluğa oynamamız taraftarımızı mest etmiştir ve sonrasında ilgi azalmıştır bu normal karşılanabilir fakat bu kadar da seyirci potansiyeli düşmemeliydi..sürekli ligde tutunmak gibi bir hedef ortaya koyarsan,topçu izleyip izlettirip almazsan heyecan olmazsa taraftar küser neden ÇÜNKÜ FUTBOL KÜLTÜRÜ YOK.. bunu zamanla kazanmak gerekir hemen olmaz zaten bunun farkındayız..
Futbol kültürü oluşsun diyor isek; adını mahkeme sürecinde öğrendiğin bilmem nereli yöneticin şikeye bulaşıyorsa ve bunun cezası tüm sivasspora ve sivaslıya ödetiliyorsa önce hesap soracaksın bu adam kim diye?
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;getirdiğin teknik adam beni şu takım isterse giderim,aklım fikrim orda,her zaman amacım a-b-c takımını çalıştırmak derse o takımın taraftarına futbol kültüründen bahsedemezsin.
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;getirdiğin kiralık oyuncu amacım her zaman a -b-c takımıdır onlar için burdayım diyorsa ve buna sessiz kalınıyorsa futbol kültürü değişmez.
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;yanlış ilk 11 ya da 18 tercihi olduğunu ilkokul talebesi bile söylerken senin teknik kadron bunu çözemiyorsa taraftar küser orda futbol kültürü oluşmaz oluşamaz
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;maratonda maç izlerken "oturun lan "deyip " sizi mi izleyecem maçımı izleyecem" diyen heriflere arkasındaki gürüh da destek verirse futol kültürü değil bildiğimiz tiyatro oluşur...
benim diyeceklerim şimdilik bunlar çok kızgınım hemşehrim, tüm sivassor sevdalılarını sevgiyle gurbetten selamlıyorum...
|