Elazığspor-Karabükspor karşılaşmasının 58.dakikası'nda , "Gakgoşlar" tribünleri "Sivas"sesleriyle inleterek "Yiğidolar" a destek verdi.Bu güzel kardeşlik artarak devam ediyor!
Arkadaşlar videoyu buradan izleyebilirsiniz. Yetkili arkadaş bununla ilgili ayrı bir başlık açarsa çok iyi olur. Benim konu açmaya yetkim yok. Onun için bu videoyu en uygun başlık olarak gördüğüm burada paylaşıyorum.
İki şehir ve iki takım açısından oldukça önemli olan bu jeste Sivasspor tribünleri aynı güzellikte cevap vermeli.
Yönetim arkadasın konusunu gör.......
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yilmaz Vural´in bir takimi kümede biraktigi ilk sezon olsa gerek.Seneye Elazigspor takimda köklü degisikliklere gidemezse isi zor olabilir.Maddi acidanda iyi olmadigi biliniyor kulübün,seneye isleri bir hayli zor.
Yilmaz Vural´in bir takimi kümede biraktigi ilk sezon olsa gerek.Seneye Elazigspor takimda köklü degisikliklere gidemezse isi zor olabilir.Maddi acidanda iyi olmadigi biliniyor kulübün,seneye isleri bir hayli zor.
Yılmaz Vural daha önce Bursaspor ve bir kaç takımıda kümede bırakmıştı..Bu ilk değil...