Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor!
Alt 18.05.2013, 23:38   #201
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor!

Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ronaldinho,Alex,Elano,Deco,Dei vid,Lucio,Lincoln,Adriano,Fred ne dersiniz Carlos bunlardan en az birini getirebilir mi ?
Açıkçası bize bunlar değil yeni alex ronaldinho kaka olabilecek adamları getirirse daha iyi olur.Atıf gibi biz de parlayacak adamlar olmalı.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.05.2013, 23:39   #202
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Carlos kendi oynadığı mevkide Hayrettinin olduğunu görünce hocalığı bırakıp sol beke geçer gibime geliyor

Hayrettin seneye Olur Brezilyalı Hayrentin
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bahbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.05.2013, 23:39   #203
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Roberto Carlos'un Sivassporumuza teknik direktör olmasını çok riskli buluyorum. Bunu baştan söyleyeyim. Lakin,benim daha önce anlamak istediğim,Mecnun başkanın neden böyle bir tasarrufta bulunduğu?
1) Takıma yeterli tribün desteği yok. Seyirci 2 TL verip maça gelmiyor.
2) TFF ve MHK Sivasspor'un aleyhine işler yapıyor, puanlar gidiyor.
3) Futbolcular şehri tercih etmiyor, daha az paraya başka takıma gidiyor... .
Böyle büyük bir risk almak için, bizim deyimle,ya herru ya merru demek için başkanın gerçekten bu saydığım gerçeklerle yüzyüze olduğunu ve bir çıkış aradığını, çıkar yol olarak da riske girmek durumunda kaldığını düşünüyorum.
Gerçekten geçen yıl diplomasını almış ve futbolcu olarak oynadığı takımda bir buçuk sezon sportif direktörlük yapmış. Anzhi takımında baş hoca Hiddink'ten başka dört yardımcı antrenör daha varken saha içine pek girememiş bir Roberto Carlos, Türkiye süper ligini tek başına kaldırabilir mi? Zor.
Özetle, Mecnun başkanın haklı gerekçeleri olsa da, yeni bir ' Muhsin Ertuğral' macerasıyla karşı karşıyayız. 'Tarih tekerrürdür, diyorlar. 'Hiç ders alınsaydı tarih tekerrür eder miydi?'
Türkiye ligini çok iyi bilen dört dörtlük bir yerli ekibin içinde yeralacak bir Carlos'a evet, ama tecrübesiz, toplama bir yabancı ekiple gelirse sonu hüsran olur.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.05.2013, 23:41   #204
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sende ayık ol Bugra5858..!!! Ben bu takımı 30 yıldır takip ediyorum. O TRİBÜNLERDE ŞANLI SİVASSPOR'U 50 KİŞİ İZLERKEN 3.LİGLERDE,KARDA,KIŞTA O 50 KİŞİDEN BİRİ BENDİM..!!! Eleştirmek ayrı bişey. Bak onu bile yapamıyorsun sen..DİREKT KARALAMA KAMPANYASINI BAŞLATTIN ŞİMDİDEN.Taraftarlık buraya yazmakla olmuyor kardeşim..Yapıcı olacaksın,sahipleneceksin takımını hocanı..Maya tutar veya tutmaz o ilerki zamanlarda bakılacak bişey. AMA REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.ŞU AN İÇİN HER KANALDA VARIZ SİVASSPOR OLARAK..Olaya birde burdan bak..
Açıklama yapmanıza gerek yok ben sizin SİVASSPOR'luluğunu eleştirmedim zaten ! Eleştiriyorum çünkü bana göre saçma hatta çok saçma bir iş yaptı yönetim. Bu takım bu lige kolay mı çıktı. Bu kadar büyük kumar mı oynanır. Taraftarlık körü körüne yönetimin yaptığı her işi sahiplenmekle de olmuyor ! Maya tutar mı tutmaz ileride bakılacak bir şey diyorsunuz. Maya tutmazsa SİVASSPOR çok zor günler geçirirse ne olacak peki ?
Alt 18.05.2013, 23:41   #205
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saygı cercevesinde yorum yapmayan kişilere CAPULCULAR diyorum ben. Onlar yaptıkları yorumları ettikleri sözleri bilirler. Herkes aynı fikirdede olmak zorunda degildir. Herkesi kastetmiyorum lakin Simdi bu transfere sevinen ne dedigini ne yazdıgını bilmeyen CÖPLÜKCÜLER basarısızlıkta en bası ceken DÖNEKLER olacaktır. Dedigim gibi herkesin fikri kendinedir. Orda tesekkür butonu var ister yorumu begenir tesekkür edersin istersen okuyup gecersin, ama hakaret edemezsin.
Rıza hocayı kovdurmak için çok uğraşmıştın bende sana gelen gideni aratır demiştim bakıyorum şimdi mutlu olmadın daha kimse farkında değil ben onuncu hafta görcem carlos efendi defol yorumlarını milletten
Alt 18.05.2013, 23:41   #206
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Roberto Carlos'un Sivassporumuza teknik direktör olmasını çok riskli buluyorum. Bunu baştan söyleyeyim. Lakin,benim daha önce anlamak istediğim,Mecnun başkanın neden böyle bir tasarrufta bulunduğu?
1) Takıma yeterli tribün desteği yok. Seyirci 2 TL verip maça gelmiyor.
2) TFF ve MHK Sivasspor'un aleyhine işler yapıyor, puanlar gidiyor.
3) Futbolcular şehri tercih etmiyor, daha az paraya başka takıma gidiyor... .
Böyle büyük bir risk almak için, bizim deyimle,ya herru ya merru demek için başkanın gerçekten bu saydığım gerçeklerle yüzyüze olduğunu ve bir çıkış aradığını, çıkar yol olarak da riske girmek durumunda kaldığını düşünüyorum.
Gerçekten geçen yıl diplomasını almış ve futbolcu olarak oynadığı takımda bir buçuk sezon sportif direktörlük yapmış. Anzhi takımında baş hoca Hiddink'ten başka dört yardımcı antrenör daha varken saha içine pek girememiş bir Roberto Carlos, Türkiye süper ligini tek başına kaldırabilir mi? Zor.
Özetle, Mecnun başkanın haklı gerekçeleri olsa da, yeni bir ' Muhsin Ertuğral' macerasıyla karşı karşıyayız. 'Tarih tekerrürdür, diyorlar. 'Hiç ders alınsaydı tarih tekerrür eder miydi?'
Türkiye ligini çok iyi bilen dört dörtlük bir yerli ekibin içinde yeralacak bir Carlos'a evet, ama tecrübesiz, toplama bir yabancı ekiple gelirse sonu hüsran olur.
Yukaridaki saydiklarin icin bence en ideali'dir Roberto Carlos!!!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.05.2013, 23:43   #207
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bugra5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Açıklama yapmanıza gerek yok ben sizin SİVASSPOR'luluğunu eleştirmedim zaten ! Eleştiriyorum çünkü bana göre saçma hatta çok saçma bir iş yaptı yönetim. Bu takım bu lige kolay mı çıktı. Bu kadar büyük kumar mı oynanır. Taraftarlık körü körüne yönetimin yaptığı her işi sahiplenmekle de olmuyor ! Maya tutar mı tutmaz ileride bakılacak bir şey diyorsunuz. Maya tutmazsa SİVASSPOR çok zor günler geçirirse ne olacak peki ?
Durum kötüye giderse ALLAH korusun. Basta reklam oluyoruz diyenler CARLOSA sallamaya baslıyacak.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.05.2013, 23:44   #208
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza hocayı kovdurmak için çok uğraşmıştın bende sana gelen gideni aratır demiştim bakıyorum şimdi mutlu olmadın daha kimse farkında değil ben onuncu hafta görcem carlos efendi defol yorumlarını milletten
TAM tersi olursa ?
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.05.2013, 23:45   #209
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

tam bir kapalı kutu nasıl bir performans sergileyeceğini kestirmek çok zor..Bakalım bu kumardan karlımi çıkacaz yoksa zararlımı zaman gösterecek hadi hayırlısıbence gelirse kombine satışlarında ve maç bileti satışlarında artış görülür sırf onu görebilmek için bile maç gidenler olur diye düşünüyorum..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.05.2013, 23:46   #210
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

CARLOS başgaaaan yaparmıyız acaba.... cidden bizim yönemtim çok kurnaz baktıki Sivassporun kadro dağılıyor oyuncular gidiyor...e sivasa oyuncu getirmek de zor...taraftar da azalmaya başladı...durdu durdu bombayı patlattı bence çok da iyi yaptı...haa risk var mıdır? risk her zaman vardır... ama ben bu adamında boş olduğunu sanmıyorum. dünyada futbol ekolü olan takımlarla, hocalarla çalıştı. herbirinden birşey kapmıştır elbette...inşallah başarılı olur...düşünsenize MARCA veya AS gazetesinde manşetiz:'' CARLOS'UN ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE LİGİNİ SALLIYOR''...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel