İBB maçına kadar daha önce Maraton tribününde(Şampiyonluğa oynadığımız yıllardaki Galatasaray maçı dışında) ben o kadar büyük bir coşku görmemiştim. Anlaşılan o ki biz 58. dakika şovunu sevdik ve eğer çağrılarımıza devam ederde unutturmazsak çok daha güzel görüntüler vermeye devam edeceğiz. Geçen sezon deplasmandaki Kayserispor maçında ikinci yarı mağlup başladık ve orada bulunan taraftarımız 58 dakikaya kadar motive olup takımına destek olamadı. Aynı zamanda mağlup olmamıza rağmen 58. dakikadaki o coşkumuz stadı yerinden oynattı ve oyuncularımızı motive etmiş olacak ki 2 dakika sonra gol bulduk, 1 puanla döndük. 58. dakikanın sadece bir plaka şovu değil aynı zamanda futbolcularımızın oyundan düştüğü sırada tekrar atağa geçmesini sağlayacak kritik bir zaman olduğunu göz ardı etmemek gerekir.
Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda hem içeride hem de deplasmanda maçlara gelirken yıldızsaçan, kesilmiş kağıt, balon, bayrak gibi şeyleri getirip, 58. dakikada kullanarak takımımıza destek olmanızı istiyorum. Yıllar önce de olduğu gibi bu aynı zamanda bizim için maça heyecan katacak bir etkinlik olacak. Eğer hiç birini yapamıyorsanız en azından cep telefonunuzun ışığı ile tribünlerden ışıl ışıl görüntüler vermenizi diliyorum ve yine geçen sene olduğu gibi bu senede site yöneticilerimizden ve taraftarlarımızdan desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum.
Sirf 58.dj icin bile stada gitmisligim olmustu. Ben cok seviyorum. Devam eder insaallj. Oyuncularin temposu dustugu dakikalar aslinda. Sansliyiz... konuyu acan yigidomuza da cok tesekkurler
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58fatihcan'a Teşekkür Ediyor...
Sirf 58.dj icin bile stada gitmisligim olmustu. Ben cok seviyorum. Devam eder insaallj. Oyuncularin temposu dustugu dakikalar aslinda. Sansliyiz... konuyu acan yigidomuza da cok tesekkurler
Ben teşekkür ederim destekleriniz için. Güzel bir etkinlik devam ettirelim. )
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Bence o fikirleri bulduktan sonra tartismali. 58in yerine ilk once bulalim sonra tartisalim ama tempoyu arttiran guzel bir uyguama bence
Bizim için önemli olan tribünleri coşturmak. Takıma ve tribüne gaz veren başka bir uygulama olursa onuda yaparız. Ama şu an en iyi ve tribünlerin tamamına hitap eden tek bi şey var o da 58 öyle değil mi?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
bence 58 ci dakikada seyirci karşılıklı çok kuvvetli bir şekilde **kırmızı beyaz**kırmızı **beyaz** bagırmalı sonunda bülent ersoyun sesinden** bas sivas bas** tezahurat yapılırsa takımımızı ateşleyecegini düşünüyorum---
tabiki bülent hanımın kabull ediyorum efendim demesi lazım
bence 58 ci dakikada seyirci karşılıklı çok kuvvetli bir şekilde **kırmızı beyaz**kırmızı **beyaz** bagırmalı sonunda bülent ersoyun sesinden** bas sivas bas** tezahurat yapılırsa takımımızı ateşleyecegini düşünüyorum---
tabiki bülent hanımın kabull ediyorum efendim demesi lazım
Toplu tezahurat konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Coşalım yeter.
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...