Eski oyuncumuz Kıvanç Karakaş yeni transfer olduğu Rıza Hocanın takımı Çaykur Rizespor'un Gençlerbirliği'ni yendiği ligin ilk maçında çok iyi bir oyun sergilemiş.
Eski oyuncumuz Kıvanç Karakaş yeni transfer olduğu Rıza Hocanın takımı Çaykur Rizespor'un Gençlerbirliği'ni yendiği ligin ilk maçında çok iyi bir oyun sergilemiş.
Derlerse de inanma.Çok kötüydü,ayakta duramıyordu.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Derlerse de inanma.Çok kötüydü,ayakta duramıyordu.
Maçı seyretmedim ama hem Rize taraftarları hem Gençlerbirliğililer hem de maçı seyredenler hep olumlu yorumlar yazmışlar. İlk defa senden duydum olumsuz yorumu
haberi gorunce benim de aklima geldi 33 yasinda ama hala belli bir standardi var grosickiden ben bu senede umutsuzum utaka sol kanada gecer necati forvet oynar. Ama gercekci olmak gerekirse 33 yasina gelen bir futbolcunun amaci artik top oynamak takima katki saglamaktan cok daha fazla para kazanmaktir necatinin istedigi yillik ucreti bizim yonetim verir mi ondan emin degilim
Necati de İbricic de bizim takımımız için düşünelebilecek oyuncular. Özellikle İbricic çok iyi olurdu ama yabancı sınırlaması nedeniyle şuan alsak doğru olur muydu bilemiyorum. Necatiye gelince yerli bir oyuncu ve mevcut Türk santraforlardan en iyi 5 tanenin arasına girer. Zaten yedek kulübemiz çok yetersiz Necati her zaman ilk 11de oynamasa bile çok iyi bir hamle gücü olur