Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: 2013-2014 Sezonu İlk Yarı Performans Değerl
KORCAN :bana göre borjandan çokdaha vasıflı kaleci olmamasına rağmen yerli olması 1 yabancı oyuncuyu daha sahaya sürmemiz yönünden kadroda bulunuyor,akhisar ve karabük maçlarındaki yediği golleri borjan yemezdi
BORJAN:yediği saçma sapan goller,yantoplardaki düzelmeyen zaafları,
yabancı kontenjanı yüzünden oynamıyor,karşıkarşıya ve cepheden gelen şutlarda korcandan daha iyi yan top sıkıntısı devam ediyor korcan sakatlanmadan kaleye geçemez sanırım
CİCİNYO:geldiğinde şahsen bende yaşı dolayısıyla performansını merak ediyordum oynadığı oyunla hepimizi yanıltttı sanki futbola yeni başlamış gibi sanki 25 yaşında gibi sağ kanadımızı iyi işletiyor,asistleri sivasspora can veriyor,tek dezavantajı bölgesini çok boşaltıyor,normal takımlara karşı sorun olmuyorda ,hızlı ve tecrübeli futbolcusu olan takımlara karşı sorun oluyor,aklımda kalan fb maçında antalya maçında akhisar maçında bölgesinden yediğimiz gollerden yenildik uğur kardeşimizin performansıyla kıyaslanmaz en kaliteli transferimiz takımda fark yaratan oyuncu
ZiYA:Geçmiş maçlardaki performansından çok uzak henüz o forma giremedi,yinede oynamadığı maçlarda ziyayı çok aradık sol kanat onunla güzel işliyor,
M. DA COSTA:ilk defa kasımpaşayla oynadığımız hazırlık maçında canlı izlemiştim harika bir defans oyuncusu ,fiziği ve zekasıda bu lig için çok iyi,attığı uzaktan goller ve kafa golleri sivasspora can veriyor yine eniyi transferimizden bide gereksiz kart görmese daha iyi olacak
ÜMİT: RIZA hoca ilk aldığında direkt kadroya girdi sanki cuk oturdu,busezonda iyi başladı hızlı forvetlere karşı çok zayıf kalsada costayla iyi anlaşıyor,bazen öyle hatalar yapıyorki takımı 10 kişi bırakıyor ,penaltı yaptırıyor,biz milli takıma yakıştırırken o git gide hata üstüne hata yapıyor öğrenmesi gereken çok şey var,rakibe adam gibi girmeyi ve topla defansdan çıkmayı öğrenirse hem sivas hemde kendi kazanır
J.NAVRATİL: yedek kalıyor dert etmiyor ,görev veriliyor çıkıp aslanlar gibi oynuyor ,costa gelmeden defansımızın bel kemiğiydi,ligde kaldıysak çok büyük emeği var ,yabancı kontenjanından dolayı yedek kalıyor benim ensevdiğim oyunculardan
ABDURAHMAN: eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı,biz bu apo kardeşimizle helalleşip ayrılmıştık ,şampiyonluğa oynadığımız zamandaki apoyla şimdiki apo arasında dağlar kadar fark var bence böyle tecrübeyi futbolunun son deminde yedek kulubesinde çürütmektense bankasyada filan tecrübesini gençlere öğretmesi gerekir isteyen varsa teşekkür edip yollanmalı
EREN:tek artısı bu ligde tecrübeli olması performansı ziyayla aynı değil bu takımın sol defansı olacak kapasitede değil kaanı tekrar ziyanın yedeği olarak oynatıp onu kazanmamız gerekir eren kardeşimizede talip varsa teşekkür edillip yollanmalı .
KADİR :Defansın önünde sigortamız ,hernekadar bazı maçlarda saç baş yoldursada ,onsuzda olmuyor,oynamadığı maçlarda defansımız çok sıkıntı çekiyor,topla fazla oynamadığı ve topu doğru yere attığı zaman daha faydalı olacaktır
ADEM: Kadir ile beraber defansın önünde rakibe baskı yaparak ,topu sahanın enine taşıyarak ,forvet oyuncularına servis yaparak faydalı oluyor gösterişşiz oynasada ortasahanın hamallığını yapıyor
MEHDİ Taouil :TOP tekniği gerçekten iyi oyuncu ,fb ye yenildimiz maçda takımın ayakta kalan enfazla koşan oyuncusuydu,pasları isabetli sonhaftalarda forma şansı bulamaması performansını düşürdü daha iyisi yoksa iyi ortasaha oyuncusu defansı zayıf sadece
AYDIN:Takıma gelir gelmez uyum sorunu yaşamadı,sol kanadımızı iyi çalıştırıyor ,ancaak topu gereksiz ayağında tutması ,takım ataktayken topu kaptırması takıma zarar veriyor ,bencilliği bırakırsa gerçekten sivasspor için faydalı olacaktır top ayağına yakışıyor .
BURHAN :diyarbakır sporda oynadığı zamandan beri takşp eder beğenirim kendisini,ozamandan buzamana tecrübelendi ,bazı haftalarda performansı düşşede sağ kanadımızı çalıştırmasıyla sıkıştığımız anda attığı kritik gollerle asistleriyle takımın en iyi yerli transferlerinden .
ATIF: Geldiğinden beri sivassporun göz bebeği ,takmın yıldızı gol kralı ,yalnız son haftalarda sahada yok sanki, o oynadığında sivasspor daha başka oynuyor bencil olması ,takım oyunundan kopuk olması hem kendine hem sivasspora zarar veriyor 2.yarıda kulağı az çekilirse gerçekten takımı uçurur .
KAMİL GROSEÇKİ :İstersağda ,ister solda oynadığında gerçekten harika yetenekleri olan futbolcu,rıza hoca döneminde takımdan ve şehirden soğudu,kendisi zaten bencil ,bide geçensezonlarda ermanın ve kadirin ısrarla pas atmaması onu soğuttu,evlendikten sonrada ailevi sorunları ,yedek kalması yüzünden bu takımı kafasında bitirdi ,geçen sezonlarda eneramoyla çok güzel 2 li olmuştu bu haliyle hem kendine hem takıma zarar veriyor gidişine üzeleceğim fakat yapacak birşey yok.
HAKAN ARSLAN:KUPA maçlarındaki gol kralımız ,ortasahada oynarsa dinamomuz ,sıkıştığımız anda nöbetçi ve gizli golcümüz takıma faydalı olan oyuncumuz kendini birazdaha geliştirmeli 2.lig oyuncusu havasından çıkmalı ademi ve kadiri kesecek performansa ulaşmalı.
j.UTAKA: Videolarını izlediğimiz utakanın 10 da biri bile değil gol vuruşları çok zayıf ,bacakları zayıf ve güçsüz ,hızlı olmasına rağmen hareketsiz rakip defansı zorlayamıyor,eneramo gol atmasa bile rakipten enaz 2 3 kişiyi defansda çakılı bırakıyordu utaka benim için pedrielden çokdaha faydalı oyuncu değil ben kariyerine değil ne oynadığına bakarım ,2.yarıya iyi hazırlanmış bir utaka sivassporu uçurur onada inanıyorum.
RAFİK :Kariyeri ve golcülüğü tartışılmaz ,ancak daha yeni yeni ligimize adapte oluyor,ben birazdaha çalışırsa sivassppora faydası olur ,
Cihan Özkara-Abdulkadir Özgen: bence bu takımda ne as nede yedek olarak hiçbirşekilde faydası olmayan olacağınada inanmadığım müzmin saKAT ,gereksiz şekilde kadroyu işgal eden oyuncular 2.ligde oynarlarsa hem o takımlara hemde kendilerine faydalı olur, abdulkadire verdiğimiz bonservis parasını alabileceğimiz takımlara cihanıda bonus verip yollanabilir
Teknik Adamımız:
Roberto Carlos:sosyal medyada ve sivasda birçok kişi takımı ilk yarıda küme düşüreceğini idda etmişti ,bende dahil sivasspora çok faydası olacağına inananları yanıltmadı,çalıştığı büyük hocalardan öğrendikleriyle ,kendi mandalitesini takıma aşılaması iyi tuttu,zaman zaman acemilikleri ön plana çıksada,oyuncu değişikliklerde geç kalması,rakibi iyi analiz edememesi,fb yede antalyayada aynı kurguyla oynatması ,deplasmanda içerde yine aynı kurguyla oynaması zaman zaman sıkıntı yaratsada ,2.yarıya daha hazır r.carlos göreceğimize inanıyorum ,de costa ve cicinyo haricinde takıma katkı yapan transferi yok,en büyük yanılgısı herhalde olmazsa olmaz büyük golcümüz rengifo olmuştur
|