Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !!
Alt 10.02.2014, 15:33   #1
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !!

Alıntı:
EsEnTePeLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen ya adam sırf fener sempatizanı olduğu için küfrü kesmeye ya da ne bileyim hakaret içeren bi besteyi kesmeye kalkışıyo. Geçen sene kadıköyde bize ne küfürler ettiler 2-1 yenince ben ordaydım ve burda bu kez kalabalık olan bizdik hiç bir şeyi unutmadım. Maçtan önce SİVAS kardeşimiz çeken fenerliler maçtan sonra ana avrat kaydılar. Eğer buna kayıtsız kalırsak sorun var demektir karşılık verirsek değil. Vallahi rahatladım herkese muhalefet olmuş gibi hissediyodum senin gibi düşünenlerinde olduğunu görmek güzel. Keşke aramızda olup bu zevki sende yaşasaymışın ama bir dahaki maça artık
ben bilirim kardeş bunların kardeşi falan olmaz deplasman takımlarına file içerisinde maç izletiyorlar. maça girerken sivaslı isen bayrak sapı pankart yasak diğer taraftarlara serbest. sivaslı isen içtiğin suyun kapağını alırlar değilsen bira şişeleri serbest. alkol alan adama görevli sırtını döner. sivaslıysan sen topçuyu tribüne çağırsan seni ihtar ederler, rakip isen yöneticiye bile saydırabilirsin. bunlar yenilmiş olmanın verdiği eziklik. yok şike demişler fala bunu sivasmı diyor onanmış yargıtay kararı var mahkeme var geç bunları fener şak şakcısı deyip güleceğiz ama hala hayıflanıyorum dün orada değildim.
Not burada değil ahkam kesiyor diyenler olur. 35 senedir ne zaman sivasspor benim olduğum şehirde maç yaptıysa ben oradaydım.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58svs58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !!
Alt 10.02.2014, 16:58   #2
EsEnTePeLi
Acemi Yiğido

EsEnTePeLi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 EsEnTePeLi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiyeceğimiz cezayı müptezeller ödesin !!

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bilirim kardeş bunların kardeşi falan olmaz deplasman takımlarına file içerisinde maç izletiyorlar. maça girerken sivaslı isen bayrak sapı pankart yasak diğer taraftarlara serbest. sivaslı isen içtiğin suyun kapağını alırlar değilsen bira şişeleri serbest. alkol alan adama görevli sırtını döner. sivaslıysan sen topçuyu tribüne çağırsan seni ihtar ederler, rakip isen yöneticiye bile saydırabilirsin. bunlar yenilmiş olmanın verdiği eziklik. yok şike demişler fala bunu sivasmı diyor onanmış yargıtay kararı var mahkeme var geç bunları fener şak şakcısı deyip güleceğiz ama hala hayıflanıyorum dün orada değildim.
Not burada değil ahkam kesiyor diyenler olur. 35 senedir ne zaman sivasspor benim olduğum şehirde maç yaptıysa ben oradaydım.
Dediklerine harfiyen katılıyorum ve bizzat gördüm bunları abicim. Gerçekten çok güzel anlatmışın. saygı ve selamlarımla..
EsEnTePeLi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda EsEnTePeLi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
cezayı, müptezeller, yiyeceğimiz, ödesin