Alıntı:
EsEnTePeLi Nickli Üyeden Alıntı
Aynen ya adam sırf fener sempatizanı olduğu için küfrü kesmeye ya da ne bileyim hakaret içeren bi besteyi kesmeye kalkışıyo. Geçen sene kadıköyde bize ne küfürler ettiler 2-1 yenince ben ordaydım ve burda bu kez kalabalık olan bizdik hiç bir şeyi unutmadım. Maçtan önce SİVAS kardeşimiz çeken fenerliler maçtan sonra ana avrat kaydılar. Eğer buna kayıtsız kalırsak sorun var demektir karşılık verirsek değil. Vallahi rahatladım herkese muhalefet olmuş gibi hissediyodum senin gibi düşünenlerinde olduğunu görmek güzel. Keşke aramızda olup bu zevki sende yaşasaymışın ama bir dahaki maça artık 
|
ben bilirim kardeş bunların kardeşi falan olmaz deplasman takımlarına file içerisinde maç izletiyorlar. maça girerken sivaslı isen bayrak sapı pankart yasak diğer taraftarlara serbest. sivaslı isen içtiğin suyun kapağını alırlar değilsen bira şişeleri serbest. alkol alan adama görevli sırtını döner. sivaslıysan sen topçuyu tribüne çağırsan seni ihtar ederler, rakip isen yöneticiye bile saydırabilirsin. bunlar yenilmiş olmanın verdiği eziklik. yok şike demişler fala bunu sivasmı diyor onanmış yargıtay kararı var mahkeme var geç bunları fener şak şakcısı deyip güleceğiz ama hala hayıflanıyorum dün orada değildim.
Not burada değil ahkam kesiyor diyenler olur. 35 senedir ne zaman sivasspor benim olduğum şehirde maç yaptıysa ben oradaydım.