Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Küfür edilmesin, saha kapanmasın, maddi ceza alınmasın ve en önemlisi başkanın içindeki UKDE'ler kırılsın kafi... Aslında sayın başkanımız ne kadar sanal alemin gerekliliğine inanmasada bir yazı ile tüm çirkinliklerin, küslüklerin, kavgaların işte böyle ufak ufak değişeceği gerçeğini değiştirmez...
Eskilerde yapılan hatalar ne olursa olsun tüm taraftar gurubu birleşmeli, havadaki burunlar birazda karşıya doğru dönmeli, düşünceler yumuşamalı ve kolkola ardarda bu yolda mücadelemizi vermeliyiz.
Yani özetle bize yakışanı yapmalıyız.
|
hocam yaş itibariyle benden büyük görünüyorsunuz bu sanal alem beni tansiyon hastası yaptı böyle bilmeden yazanları gördümmü kafalarına göre yorum yapanı gördümmü neden derseniz bu siteye yıllarımızı verdik bizim derneği ve beni site tönetimi iyi bilir iyi tanır ben dahilinde bundan önceki yıllarda dernekten arkadaşlarımızın çoğu adminlik modaretörlük yaptılar benim önerdiğim kişiler hale görevlerini sürdürüyor caharı olsun kaderi olsun rüştü elmasa ayhan bayrağa günay kardeşimize onlar ne söylerse derneğim hakkında benim hakında doğrudur derim başımın üstünde yeri var derim
hocam sanal değilde canlı bilgiler vereyim size telefon numaramı veriyorum araya bilirsiniz mesaj çekip ben araya bilirim 05433737699 0554931 1967 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği yöneticisiyim saygılar