Cevap: Emek Hırsızları Defolsunlar Ligimizden!!!
30 yıldır Sivassporumu takip ediyorum.10-11 yaşında 3.lig takımı Sivassporumun antrenmanını izlemek için Sivas ın kışında dış sahaya giderdim,o derece seviyorum yani.Son zamanlarda her dakikasını izlemek istememe rağmen hakemler puanlarımızı çalıyor,maç seyrederken sinir hastası olacağım diye maç seyretmek içimden gelmiyor ve izlemiyorum.Bugün de ilk yarıyı izlemedim,dayanamadım 2.yarıyı izledim.Tolga Özkalfa denen şerefsiz penaltıyı uydurdun.Gözlerin o kadar iyi görüyorsa geçen sene Türkiye kupası yarı finalinde Trabzon'da maç 0-0 iken Grosickiye atılan dirseği görüp penaltımızı niye çalmadın?penaltıyı versen ve gol olsa büyük ihtimalle finale çıkacaktık kupaya.Ve yönetim kurulumuz.Mecnun Odyakmaz ve arkadaşları bizlere yıllardır büyük gurur yaşattılar ve bir sürü haksızlık karşısında hata olabilir diye sustular.Ama yeter artık.Bence yapılan her haksızlıktan sonra hiç çekinmeden buldukları her fırsatta konuşmalılar.bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz ve iddia ediyorum Sivasspor kadar hiçbir takıma bu kadar haksızlık yapılmadı.
|