Cevap: Hep yanındaydık, yine öyle olacak
İSTATİSTİK bilgiler için tesekkürler,sivassporun herzaman yanında olan yiğidolarada teşekkürler ,sivasspor şehir olarak ekonomik olarak ve siyasal olarak düşüşe geçmeye başladığı dönemde 2.ligdende düşmüştür,yıllarca 3.ligde sürünmüştür,karadeniz ve ankara takımlarının arasında kumpasa getirilmiş,bitürlü şampiyonluğa ulaşamamıştır,bu süre zarfındada ne siyasilerden ,ne vekillerden nede halktan destek görmemiştir,istanbulda yaşayanların büyük çoğunluğu sivasspor diye takım olduğunu b kategorine çıktığımızda öğrenmiş hiçdeğilse tuttukları büyütülmüş takımların yanına 2.takım olarak sivassporu koymuşlardır,3.ligde şampiyonluk kovalamak için yardım maksatlı toplantılara ilgi gösterilmemiş ,adeta dimyata giderken bulgurdanda olmuşuzdur,şmpiyonluğa oynadığımızda dahi,bu şehire braga şhaktar donexs anderlet geldiğinde bile seyircimiz 5 bini geçememiştir,tff yi protesto etmek için koca istanbulda 15 kişiyi zor bulmuşuzdur,sivassporun herdönem yanında olanlara sözüm yok hepşine tesekkür ederimde ,sivassporun nerden nereye geldiğini anlamak için osman seçilmişle abdullah yiğitin yaptığı röportajı baştan sona izlesinler,şahsım adımada şunu diyebilirim,ben aklım yettiğinden beri sivassporun aşığıyım,bu takımın oyuncularını bilmesemde gazetelerde adlarını duysamda,yinede seviyordum,trt nin spor programlarını kaçırmazdım,diyarbakırla 2-2 berabere kalıp düştüğümüzde sinirden bardak çanak bırakmadım kırmadık,nasıl ağladığımıda ALLAH bilir,bu takım şimdiki ptt ligindede tesadüfler eseri kalmıştır,ozamanlarda yanındaydım,istanbuldaki belki 4 5 maç hariç tüm maçlarındada yanındaydım,tff yi pretostodada yanındaydım,yarında yanında olacağım ölene kadarda olacağım,kurulduğundan bu tarafa sivassporu sahipsiz bırakmayan tüm başkan ve yöneticilere hocalara ,futbolculara ,ve taraftarlara sonsuz teşekür ederim
|