Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Bence çok mantıklı bir karar... Gider gelir tablosu yaptığımızda ödeyeceklerimiz alacağımızdan fazla olduğu zaman büyük transfer yapmanın bir anlamı olamaz. UEFA ya katılsak bile önceki senelerde şahit olduğumuz gibi belli bir turdan sonra tekrar ''yok kardeşim'' deme olasılığınıda göz ardı etmemeliyiz. Nihayetinde amaç burada hiçbir Türk takımını almamak. Belli bir tura kadar bunu yapıp ''benim seçtiğim takım gelsin'' derlerse (Rum kesimi takımının gelmesi gibi) o zaman yine transfer yapmamızın mantığı yok. İşin özeti bu sene fazla şaşalı transfere yönlenmememiz gerekiyor.
|
Daha önce de yazmıştım. Şahsi görüşüm Cas'a başvuralım ama bu sene Avrupa'ya da gitmeyelim tedbir olarak. Zaten eleme oynayacağız.
Biz bu sene katılmıyoruz diyelim. Ama CAS sürecinin de takipçisi olalım. Avrupa'ya ülkemiz eksik takımla katılmasın. Belki birileri gidip ülkeye katkıda bulunur. Hem de bizim jestimiz ülke menfaatine kamuoyundan olumlu tepkiler alır. Ayrıca her iki karara karşı da hazırlıklı oluruz. Lehimize karar çıkarsa Uefa yüzünden Avrupa'da oynayamamış oluruz.
Bu karara dayanarak bu sene gitmeyelim ama Cas'tan gelecek olumlu bir haber ekstra bir sevin oluşturur. Cas konusunda çok karamsar değilim ama ümidim de çok değil.