Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Gazzede son durum
BU site elbetteki spor sitesi ,sadece sportif konuların işlenmesi gerekir ,ancak sosyal sorumlukları olanda site,hayatını kaybetmiş ,hastalığına çare arıyan ,ameliyat olmuş üyelerde konu olabiliyor,hergün başından aşşağı bomba yağan,islam namına yada yahudilik namına ,kafaları kesilen ,kurşuna dizilen,bombalanan müslümanlar yada tüm insanlar varken onlarda konuya dahil olabilir ,böyle bir manzara varken kimse ne spordan nede futboldan zevk alır ,böyle konuların açıldığı bu siteye bağlı yerde var ,ancak orada kimse kalmadı,[bırakılmadı ]ne bir yönetici ,ne bir admin ,ne 1 üye kaldı,yeni üyeliklerde kabul edilmiyor,mecburen daha canlı olan spor sitesinde konu başlığı açılıyor,bazılarının zoruna gitsede [suçluluk pskolojisinden ]bu olay zaten siyasi bir olay ,yorumlarda siyasi olur tabiatıyla ,konudan sapmadan tabiki,eğer bu konuya ben yada başkası hortumculuktan ,yargının polisin filan nasıl tarafsızlığını kaybettiğinden ,ülkedeki diğer sorunlardan filan bahsedersem konu işte ozaman siyasal olur,eğer birileri B.O.P eşbaşkanıysa,israil denen gayrimeşru devletde ,bu projenin bir enönemli parçasıysa,bu katliamları zevkinden yada kendini korumak adı altında yapıyorsa,israilin en büyük düşmanı iran ve suriyeyle aramız yoksa ,suriyenin parçalanıp bölünmesine ,bizzat destek olan ülkeysek,bu israilin ne kadar yandaşı ve yoldaşı varsa onlarla sıkı dostsak,israile direkt yada dolaylı yoldan bizzat destek oluyorsak,onlarla tatbikat bile yapıyorsak,bunları dile getirmenin kimseyi rahatsız etmemesi gerekir,timsah yavrusunu legende elimizle büyütüyorsak ,o timsahda yavrumuzu yiyorsa ,canımızı yakıyorsa ,suçu önce kendimizde aramalıyız eve getirdiğimiz için, timsah yavrusunu avustralyadan ,afrikadan getirip satanlarda aramalıyız suçu ,bu yahudileride ordan burdan toplayıp suni bir ülke yaratıp müslüman alemine bela edenlerde,onlara para ve silahlarıyla destek olanlarda,onlarla ticaret yapanlarda ,mallarını tüketenlerde aramalıyız suçu ,hangimiz bu gayri meşru devletin bişekilde malını tüketmedikki?ben kendi adıma vicdan azabı çekiyorum başkalarınıda bilmem
|