Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Farklı 11 oluşturacağız
Alt 13.09.2014, 12:10   #11
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Farklı 11 oluşturacağız

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ertuğrul
Cicinho-A.Şahbaz-Ümit-Ziya
Kadir-Toraman-Adem
Burhan-Mehdi
Atıf
kardeşim atıf asla forvet oynuyamaz oynadıgı zamanda gördük iki kişi eksik oynuyoruz atıf yerinde yada serbest oynamalı forvette aras yada kim hazırsa oynamalı .
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2014, 12:56   #12
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

-------------------Ertugrul----------------

Cicinho-----Toraman-------Ümit---------Ziya

Burhan------Mehdi---------Kadir--------Aatif

Ahmet-------Batuhan
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2014, 12:57   #13
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAYDAN GELEN huya gider diye bir söz vardır,bundan önce süper ligde mücadele eden takımlar hep tek adam ve gayrımeşru ilişkiler içindeki insanlar tarafından yönetildi,kimi mafya ,çete reisi,kimi hayali ihracatçı,kimi uyuşturucu ve kaçakçılık paralarını aklamak için şehrinin takımını kullandılar ,sonuç ortada çoğu ya 3.ligde ya piyasada yoklar,sivassporun öyle derdi yok şükür ,belki 2.ligden çıkarken bizede bu şekilde paralar verildi,sivasspor o paraların sayesinde 2.lige çıktı ,bu ligde kalıcı olmak öyle kolay değil,siyasilerle dirsek teması içinde olmayan kulüpler çok zorluk yaşıyor,tek tek örneklerini veririmde uzun sürer,şuan ligimizdeki tüm takımların arkasında siyasi destek var ,sadece sivassporda yok,sivasspor yönetimi tamamen lig tv ve tff den gelen paralarla değirmeni çeviriyor,ts nin başkanı hükümete yalakalık yapıp istediğini kopartıyor,istanbulda devletten belediyelerden iş yapan yüzlerce firma sahibi var ,onlar habire bu kulübe para enjekte ediyorlar,rizenin başındaki şahıs devletten milyar dolarlık ihale alıyor,3.köprüyü yapan mehmet cengiz ve diğer işadamları devletten milyar dolar kazanıyorlar ,oralardan habire para yağıyor,antep takımını bakanın desteğiyle kurdular ,kaçacak oyuncular zorla tutuldu,mersinin arkasında,konyanın arkasında ,bursanın arkasında siyasi destek hiç eksik olmuyor ,kasımpaşanın yönetimi yine hükümete yakın ,devletten ihale alan eski bjk yöneticileri ,ibb [başakşehir ]desen başındaki adam r.t.e nın akrabası eşinin eniştesi vs vs,neresinden baksan hep siyaset bulaşıklığı var ,bankalardan kredi zorluğu yasamıyorlar ,sivassporda öyle bişey yok,bunları bilmek lazım ,yönetimin transfer politikalarını bende sevmiyorumda ,bizim istediğimiz 2 3 oyuncuyu alamıyacak kadarda değiliz diye düşünüyorum,şimdi sadece hayal edin,sivasspor yönetimindeki insanlar devletten ,belediyelerden milyar dolarlık ihale alıyor,bunlarda sivas aşığı adamlar ,kazandıkları paralardan sivassspora para akıtıyorlar,sivasspor yönetimine girmek için can atan onlarca paralı adam var ,böyle bir şeyin hayalini bile kuramıyoruz ,yönetim biz bırakıyoz dese takım ortada kalır ,bunları bilip konuşmakta fayda var,filanca takım şu oyuncuyu alıyorda biz niye alamıyoruzun cevabıda bu yazıda gizlidir
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2014, 14:36   #14
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izecson_ea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar
yıllardır öyle de başarı gelince kimse sesini çıkarmadı
Alt 13.09.2014, 15:36   #15
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kadroyla çok oynanması gerekmiyor,evet antepe yenildikte ,yenilecek top oynamadık, tamamen futbol şanssızlığı,i toraman, da costanın yerine ,korcanın yerinede ertuğrul ,utakanın yerinede batuhan oynar,oyuncu değişimide mehdi,musa,ahmet arasla olur,duruma göre hakanda oynar ,diğer değiiklikler kumar olur ,atıfı forvet oynatmak intihar olur,atıfa top getirecek birtek mehdi ve burhan var,atıf forvet arkasında oynarsa dünyakadar pozisyon yaratılır ,batuhanda ille bikaçını gol yapar ,yeni oynayacak oyunculardan ,ertuğrul,i.toraman ,batuhan,oynarsa ahmet aras ve musadan maxsimim performans bekliyorum,bu kadroda forma kapmak kolay değil,yarın utaka ve diğer forvet iyileşince batuhan ve diğerleri formaya hasret kalabilir,ben öyle umutsuz değilim sadece kumar oynanmamalı ,atıfın forvet oynadığı hiçbir maçı kazanamadık r.carlosa bunu birileri hatırlatmalı
hay aklinla bin yasa yazilan kadrolara bakiyorum da bu adamlar gercekten sivassporu takip ediyor mu diye dusunuyorum. antep macindan farkli olarak kaleye ertugrul gecmeli etkisiz eleman hakan yerine mehdi sakat olan costa ve utaka yerine toraman ve batuhan oynamali. gecen sene takimda forvet olmadigi icin aatif forvet oynuyordu simdi utaka ve chriaantusun sakatligina ragmen ahmet aras ve batuhan var illa ki oynar biri
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2014, 16:15   #16
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

transfer fakiri yönetim geçen sezon aldığı sadece galibiyet ve beraberliklerle 20milyona yakın para lig beşinciliğinden iddiadan totoda fedarasyonun verdiği paralar nerdeeeee
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2014, 17:56   #17
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 462 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
transfer fakiri yönetim geçen sezon aldığı sadece galibiyet ve beraberliklerle 20milyona yakın para lig beşinciliğinden iddiadan totoda fedarasyonun verdiği paralar nerdeeeee
O dedigin paralar coktaan ceplerde erimistir kardes
Alt 13.09.2014, 18:14   #18
museboy
Acemi Yiğido

museboy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 museboy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

.................Ertuğrul..... ...........
Cicinho...Toraman...Ümit...Ziy a
..........Kadir........Adem... ........
Burhan........Mehdi........... Aatif
..........A. Aras(Batuhan)..........
Aklıma ilk gelen ve sürekli oynayan oyunculardan oluşabilecek kadro bu şekilde ancak Toraman liberoda kullanılırsa işler karışabilir, da Costa gelene kadar stoperde oynamasında fayda var gibi ve tabi Aatif'ın kanatta silik oynama riskini düşünürsek sola Musa Sinan denenip Aatif mevkine Mehdi de kulübeye çekilebilir..
Alt 13.09.2014, 18:35   #19
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hatta böyle savurganlıkla Trabzonspor için de gelecek pek iyi gözükmüyor.
Aynen öyle Hocam...

Birde şu çok bilen bazı arkadaşlara diyorum ki. Mecnun başkan her kongrede başka aday varsa lehine ben çekilirim dedi madem okadar çok biliyorsunuz aday olun yada adam olun kimseyi hırsız demeyin. Idda sahibi iddiasını ispat etmediği sürece müfteridir. Bu ne insanlığa nede müslümanlığa sığar
Alt 13.09.2014, 19:20   #20
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim atıf asla forvet oynuyamaz oynadıgı zamanda gördük iki kişi eksik oynuyoruz atıf yerinde yada serbest oynamalı forvette aras yada kim hazırsa oynamalı .
ben böyle bir onbir çıkmasını istediğim için böyle yazmadım. bu şekilde çıkacağını tahmin ettiğim için yazdım. bencede atıf forvet arkası oynamalı.forvette batuhan veya a. aras oynamalı.

Etiketler
farklı, oluşturacağız