Gecen hafta sahsi oynanilmasaydi sahadan rahat galibiyetle ayrilabilirdik.Haftayi üc puanla rahat bir sekilde kapardik.Fakat o maci bir is kazasi olarak görmek ve bu sekilde kabul etmek en hayirlisi deyip bu konuyu kapatalim.
Sivasspor´un gecen yillardan kalma deplasman fobisi var.Kendi sahasinda iyi maclar cikaran takim adeta deplasmanlarda taninmiyor.Bu yüzden Akhisar maci bizler acisindan cok önem tasiyor.Sivasspor hakkinda bilgi sahibi olmak istiyorsak ic saha maclari degil, bilakis deplasman maclari bizlere takimimiz hakkinda daha fazla bilgi verir düsüncesindeyim.Bakalim takimimiz deplasman fobisini yenmismi ve üzerine birseyler ekleyebilmismi bunu hep birlikte görme firsati bulabilecegiz.
Rakibi çok izlemedim ama bizim takımdan gelen haberler iyi değil üst üste gelen sakatlıklar üzerine Roberto Carlos geçen sene doğru dürüst maç kazanamadığımız forvetsiz sisteme dönüş sinyali vermiş.İntihar olur diyorum hem kendini yakarsın hocam hem bizi.
karga bile yavrusunu sahin gorurmus, benim gozumde ve gonlumde sivassporun dunyada yenemeyecegi takim yok. akhisarda kimoli. bir gercekde su ki sezon basinda takimlar belli olmaz. en az dort haftada belli olur vede takim oturur. hadi hayirlisi gardaslar.