Sivassporumuz sol kanadının dinamosu Ziya Erdal sitemize özel açıklamalarda bulundu. GS karşılaşmasında yaşadıklarını ve sonrasında uzatılan mikrofona söylediklerinin perde arkasını açıklayarak, “Sivaslılığım ve Sivassporluluğumun tartışılması beni üzer” dedi.
Sitemizde yer alan yorumlara açıklık getiren hemşehrimiz milli futbolcu Ziya Erdal, “GS karşılaşması boyunca duymadığım küfürleri duydum. Zoruma gitmedi değil ancak, “şikeciler …. gidin” şeklinde tezahüratlarına kayıtsız kalamadım. Bir Sivaslı olarak çok zoruma gitti. Bende aynı dilden cevap veremediğim için el işareti yapmam belki doğru bir cevap olmasa da o anda söylenecek ve yapılacak bir şey yoktu. Müsabaka sona erdiğinde uzatılan mikrofona yaptığım "o bende kalsın" yerine “Sivaslıyım ve Sivassporluyum endişeniz mi var?” diye cevap vermediğim için pişmanlık duyuyorum. Benim Sivaslılığımdan ve Sivassporluluğumdan şüphe duyulmamalıdır. Tartışılması bile abesle iştigaldir" şeklinde konuştu.
Yiğidolar benim her şeyim
Yapılan yorumların kendisini üzdüğünü belirten Ziya Erdal, “Taraftara kırıldınız mı?" sorusuna ise, “Taraftarlarımız, yiğidolarımız özellikle benim her şeyim. Benim onlara küsmem, darılmam asla mümkün olmaz. Ben onlarla varoldum. Sadece olayların perde arkasını bilmeden yazılanlar oluyor onlarda normal çünkü sahada küfürü de söylenenleri de ben biliyor ve duyuyorum” şeklinde konuştu.
Ziya Erdal ayrıca taraftarlarımızın Kurban Bayramlarını da tebrik ederek, onları Bayramın birinci günü 2 Bayramı bir arada yaşamamız için Sivasspor-Gençlerbirliği karşılaşmasında stadyuma davet etti.
Sivasspor.Com Özel haberidir…