Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 19.10.2014, 20:18   #1
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı ne değerlendirelim denbab denen k......to...... mu eliyle atıyor heleki o lig tv spikerinin yırtınmasını gördünüz HELAL OLSUN SİVASSPORA ELLERİYLE GOL ATIP SEVİNENLERDEN DEGİLİZ
o spikerin adı onur şahin ve beşiktaşlı olduğu için çoğu maça onu veriyorlar.. twitterı falan varsa tepki verebilirsiniz
Alt 19.10.2014, 20:15   #2
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Biz bu yenilgiyi haketmedik.1-0 önde ikinci yariya basliyorsun ve Türkiye´nin en iyi kontra futbolunu oynayan takimina karsi,defansa cekilerek yenilgiyide bir nevi davetiye cikariyorsun.Böyle rakibi kendi sahana cekerek mac kazanilmaz,sen rakibin üstüne gitsen rakibin direncini kiracaksin.
Mac 2-2 daha sonra ,3-2 oluyor oyuncu degisiklikleri icin ne bekleniliyor onuda anlamis degilim.Son dakikalarda Ahmet Aras ve Batuhan oyuna giriyor.Ahmet Aras iki dakika icerisinde iki gol firsatini kaciriyor.Sayet o firsatlari degerlendiremiyeceksen senin bu takimda ne isin var Ahmet.

Sonuc olarak futbolcularimiz terletmis olduklari formanin karsiligini alamadilar.Forvet SIKINTIMIZ hala var.Utaka cok tesirsiz kaliyor.Aatif´i aradik bayagi fakat oda sahsi oynadigi icin ve eski formunda olmadigi ici o olsaydida sonuc degismezdi bence.

Ikinci yari, 1-0 öndeyken defansa cekilmemiz bize bu yenilgiyi tattiran en büyük etken olmustur...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2014, 20:17   #3
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 gol de ziyanın hatasından geldi izlediğim en kötü ziyaydı. hücumda da etkili olamadık ademin dışında top yapan adam yoktu, hakan biraz daha erken girse her sey cok daha farklı olabilirdi zira mehdiye her mac küfretmekten bıktım..
Alt 19.10.2014, 20:21   #4
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Beşiktaş formda ve iyi oynuyor ancak kaliteli futbolcuları yok...kaliteli teknik direktörleri var..
Biz ise hala özellikle oyunu okuma,oyuncu değiştirme,taktik değiştirme zamanını öğrenemeyen bir teknik direktöre sahibiz..
Bence bu maçın neticesini futbolcular arasında ki fark değil,teknik direktörler arasında ki tecrübe ve bilgi ve oyuna müdahale farkı belirledi...
her maç 2-3 gol yiyen bir takım ancak düşmeme mücadelesi verir...
Bu sorun çok acil çözülmeli...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2014, 20:24   #5
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bir takımın kaptanı gol atınca sevinmeli.İtirazı olan yoktur eminim buna.Az daha yine atılıyordu.İbrahim yaşlanmış ama Adem in yanında parıl parıl parlıyor.Sivassporu umuyorum bu Adem saplantısı kötü duruma düşürmez.Mehdi gayretli ama fiziği yetersiz.Utaka cool futbolcuyu oynuyor hep.Mesela kafa toplarına çıkmıyor sakatlık olmasın diye herhalde.Ziya babası yaşındaki Ciciye bakıp hem defansif hem ofansif olarak ne kadar yetersiz olduğunu anlar umarım.Batuhana bence şans verilmeli ya da bırakın adamı.Roberto Carlos Oldoni felaketi gibi olmasa da futbolcu seçiminde son derece beceriksiz bence.Gerçi ligin en iyi takımıyla oynadık o yüzden kelliklerimiz göründü ama 85 .dakikadan itibaren parekende oyuncu değişiklerine anlama geliyordu vakit gecirmek için olmadığına göre.Aydını zamanında çok eleştiren biri olarak bu maçı seyrederken onun top tutmasının ne kadar önemli olduğunu anladım.Bari yarıda alalım tekrar onu.Kısaca takımın eksikleri var ama gayretleri için teşekkür ediyorum.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2014, 20:43   #6
sirseri58
Yiğido

90 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 sirseri58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir takımın kaptanı gol atınca sevinmeli.İtirazı olan yoktur eminim buna.Az daha yine atılıyordu.İbrahim yaşlanmış ama Adem in yanında parıl parıl parlıyor.Sivassporu umuyorum bu Adem saplantısı kötü duruma düşürmez.Mehdi gayretli ama fiziği yetersiz.Utaka cool futbolcuyu oynuyor hep.Mesela kafa toplarına çıkmıyor sakatlık olmasın diye herhalde.Ziya babası yaşındaki Ciciye bakıp hem defansif hem ofansif olarak ne kadar yetersiz olduğunu anlar umarım.Batuhana bence şans verilmeli ya da bırakın adamı.Roberto Carlos Oldoni felaketi gibi olmasa da futbolcu seçiminde son derece beceriksiz bence.Gerçi ligin en iyi takımıyla oynadık o yüzden kelliklerimiz göründü ama 85 .dakikadan itibaren parekende oyuncu değişiklerine anlama geliyordu vakit gecirmek için olmadığına göre.Aydını zamanında çok eleştiren biri olarak bu maçı seyrederken onun top tutmasının ne kadar önemli olduğunu anladım.Bari yarıda alalım tekrar onu.Kısaca takımın eksikleri var ama gayretleri için teşekkür ediyorum.
Sen Aydın'ı elestırdıysen gercekten futboldan anlamıyorsun gardas
Alt 19.10.2014, 20:28   #7
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ziya her büyük maçta çok saçma hatalar yapıyor, Roberto Carlos gibi Dünya'nın görüp görebileceği en iyi sol beki hocası olmasına rağmen ve Cicinho gibi bir usta varken hiç gelişim gösterememesini anlamıyorum...

Burhan bu sezona kötü başladı öyle de devam ediyor, nasıl olsa formayı alacak yedeğim yok vazgeçilmezim tavırlarıyla oynuyor...

Roberto Carlos'un oyuna geç müdahale etme alışkanlığı geçmedi gitti, zaten kaybediyoruz Ahmet Aras ve Batuhan neden bu kadar geç oyuna girer anlamak zor.

Yinede çok iyi takımımız var ancak bu takımın gazı Aatıf onsuz herşey yavaştı...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.10.2014, 20:35   #8
umitfidan
Yiğido

90 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 469 umitfidan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Beşiktaş'ın girdiği her pozisyonda ziyanın tutamadığı adamlar etkili oldu, zayıf halka bugün ziyaydı oynadılar da oynadılar üstüne. Bizimkilerinde oyunu soğutma çabası iyice baskı kurmalarını sağladı ve kaçınılmaz sonla yüzleşdik, yavaş oynamaya başladığımız an gol yiyoruz, bizim oyunumuz hızlı ve yavaş oyunu beceremiyoruz oyunu 90 dakika hızlı tutmamız lazım diye düşünüyorum ben.
umitfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2014, 20:35   #9
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 488 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ilk golu atana kadar mactan hic umidim yoktu ama ilk golden sonra maci tutabilirdik diye dusunuyorum tutamamizin nedenide yine carlosun degisikliklerde cok gec kalmasi oldu..bu macta gordukki aatif olmadan oynayamiyoruz kolayda degil 2 yildir aatifsiz ilk defa oynadik.. burhanin acilen kenara alinmasi gerektigini dusunuyorum ve merak ediyorum cihan ve musa sinan neredeler ? Hakkimizda hayirlisi olsun
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2014, 20:39   #10
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bakın arkadaşlar bu maçtan sonra mutlaka Doping testi yaptırılmalı insan üstü koştu Beşiktaşlılar bir futbolcu bek ile forvet arası sürekli koşamaz lig tarihinin en çok koştukları maç olmuş araştırılmalı.

Etiketler
değerlendirelim, maçı