Cevap: Kimler Gitmeli ?
Deniz Öksüz:tuzla maçında yediği goller bu takımda şans bulamayacağının ispatı gibiydi,yerine korcan ile ertuğrulu zorlayacak bir kaleci alınmalı,
Berk Neziroğluları: ziyanın olmadığı maçlarda şansını iyi kullanamadı,başakşehir maçında fatihin performansı beni çok memnun etti,fatih varken takımda tutulmasına gerek olmadığını düşünüyorum
Ahmet Şahbaz:tamamen gereksiz bir transferdi,silivriyle oynadığımız maçta rakibin teknik direktörü sivaslı diye onun hatrına alındığını düşünüyorum,kim olursa olsun taraftara o şekilde küfredemez,derhal takımdan gönderilmeli;kapasitesine diyecek bir şey yok,amatör kuluplerden kendine takım arasa iyi olur
Abdurrahman Dereli: artık yaşı itibarı ile bize bi faydası olmaz,önceki yıllarda takımda en iyi oynayan oyunculardandı,ancak ikinci nikah çoğu zaman olduğu gibi burada da tutmadı
İbrahim Toraman:1 yıldır oynamayan oyuncuyu bu takıma transfer etmek-hem de kiralık olarak-,oynatmak hata idi devre arasında beşiktaşa geri verilmeli,sivasspor takımı bir revir değildir
Kadir Bekmezci:bu takımda misyonunu tamamlayan oyunculardan,yaptığı hizmetlere teşekkür edilip yerine ofansif karakterde bi orta saha oyuncusu alınmalı artık.adem ile hakan şimdilik defansif orta saha olarak yeterli olacağı kanısındayım
Mehdi Tewfik Taouil:hem fizik olarak, hem de yaş olarak bu takımın oyuncusu değil.kaleye şut çekmekten aciz.
Macauley Chrisantus:daha çok pişmesi lazım,en iyi ihtimalle ptt liginden bir takıma kiralanabilir-tabi alırlarsa
Cihan Özkara:kendisine verilen şansları iyi değerlendiremedi bir türlü,ahmet arasın da çok bir farkı yok ama bu iki oyuncu arasından ahmet arasın takımda kalmasını tercih ederim
Batuhan Karadeniz:YORUMSUZ!!
|