Grubun ilk deplasman müsabakası olduğundan, lig kadrosunda yer alan futbolcularımızla (tam kadro) çıkılacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Öyle olmasaydı, İstanbul'da ailesiyle olan Ziya Erdal alelacele Bursa'ya davet edilmezdi.
Evet dogru agabey ama umitin yerine oynasa guzel olurdu
Ahmet Navratil'in gidişi ile takımdaki üçüncü stoper konumunda. Ben kendisinden çok beklenti içerisindeyim. İdmanlarda izlediğim kadarıyla çok arzulu ve istekli görünüyor. Umarım R.Carlos hocamız bu sene daha fazla şans verir ve keyifle izleriz kendisini.
__________________ Dr. Anil ERCINS dogustan Sivassporlu
Bu cocuk sahada birseyler yapmaya calisiyor fakat süperlig düzeyinde degil.Carlos´tan birseyler kaparsa kendini yetistirir aksi taktirde basina gelecegi tahmin ediyordur.Her oyuncu artik Sivasspor´da forma mücadelesi vermek zorunda, cünki yedek bankta oturmakla veya ilk onsekiz kisilik kadroya girememekle Sivasspor´lu olunmuyor.
Daha fazla mücadele ve azim o formayi getirir,kimsede al sana forma demez.
Valla umamıyorum oğul demişya hani, öyle. Bu arkadaş görev aldığı maçlarda sanki barcelona ne bileyim işte madridden gelmiş gibi bir havası var. Adamda tepki yok. Yanından top geçiyor adam, geçiyor beyfendi hiç umursamıyor bile. Ayda yılda forma şansı bulmuşsun ölümüne koşacksın mücadele edeceksin. Ama yok yok yok. Benim pek umudum yok açıkcası. Hayal kırıklığına uğradım.